” Ένα τοπίο επιβλητικό και μοναδικό που σε κάνει να αισθάνεσαι δέος. Δέος για το πόσο μικρός είσαι. Δέος για το πως ζούσαν παλιά με τόσα λίγα και τόσα πολλά ταυτόχρονα. Δέος για την ευλογία να μπορείς να βρίσκεσαι σ’ αυτή τη φύση και να την απολαμβάνεις. ” Φιλοξενούμε την Ειρήνη Γιώτη η οποία ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου στο Zagori Marathon+ 44km και μας περιγράφει με ενθουσιασμό όλα όσα έζησε. Πολλά συγχαρητήρια Ειρήνη, ευχαριστούμε!

“Σε γνώριμα μονοπάτια βρεθήκαμε και φέτος, κάπως μουδιασμένοι και ένοχοι, που απολαμβάνουμε όλη αυτή την ομορφιά, ενώ πυρκαγιές καταστρέφουν τον πλούτο και την ομορφιά της χώρας μας. Ο αγώνας είναι το απόλυτο δρομικό πανηγύρι.

Παλιοί γνωστοί, αποστάσεις για όλα τα γούστα, άψογη διοργάνωση, φοβερές παροχές και δωράκια, εθελοντές ορεξάτοι και χαμογελαστοί και πάνω απ’ όλα ένα τοπίο επιβλητικό και μοναδικό που σε κάνει να αισθάνεσαι δέος.

Δέος για το πόσο μικρός είσαι. Δέος για το πως ζούσαν παλιά με τόσα λίγα και τόσα πολλά ταυτόχρονα. Δέος για την ευλογία να μπορείς να βρίσκεσαι σ’ αυτή τη φύση και να την απολαμβάνεις. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι ν’ απολαύσουμε αυτήν την ομορφιά και να υπάρχει εις τους αιώνες των αιώνων.”