Σχετικά με το Trail Girl

 Αγώνες, νέα και άλλα θέματα από τη γυναικεία πλευρά του βουνού.

Αγαπημένες φίλες & φίλοι του Trail Girl καλώς ήρθατε στο πρώτο portal στην Ελλάδα αφιερωμένο στη Γυναίκα των Μονοπατιών!

Είμαι η Μαρία, μητέρα δύο παιδιών, κατάγομαι από τον Πρίνο Θάσου και στον ελεύθερό μου χρόνο, ασχολούμαι με το ορεινό τρέξιμο. Συμμετέχω σε αγώνες διαφόρων αποστάσεων αλλά αγαπώ ιδιαίτερα τις υπεραποστάσεις. Το ορεινό τρέξιμο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου γιατί μου προσφέρει χαρά, ευεξία, ενέργεια και πολλά οφέλη για την σωματική μου υγεία.

Το Trail Girl δημιουργήθηκε με σεβασμό στη γυναίκα, η οποία παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά στον πολυσύνθετο ρόλο της, αγαπά να τρέχει, να περπατάει στο βουνό!

Η γυναίκα πρωταγωνιστεί στη σελίδα Trail Girl με σκοπό να αναδείξει τη δύναμη, τη θέληση, την αποφασιστικότητα αλλά ταυτόχρονα τη γοητεία, τη θηλυκότητα που αποπνέει η παρουσία της στα κακοτράχαλα μονοπάτια! Μαζί θα μοιραστούμε εμπειρίες και θα πάρουμε απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τη γυναικεία φύση από ειδικούς σε όλους τους τομείς πάντα με κοινό παρονομαστή το ορεινό τρέξιμο.

Το Trail Girl είναι ανοιχτό σε προτάσεις για συνεργασία με σκοπό την ανάδειξη της γυναικείας πλευράς του ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα!

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.