“Στη διαδρομή έκανα 2:47:41” 5η γυναίκα και βραβεύτηκα 2η στην ηλικιακή κατηγορία 40-49!” Η δυναμική φίλη μας Σιώζιου Γεωργία περιγράφει την εμπειρία της από την συμμετοχή της στο Zagori Half Marathon 21km. Πολλά συγχαρητήρια Γεωργία, συνέχισε να απολαμβάνεις το ορεινό τρέξιμο με τον ίδιο ενθουσιασμό! Σε ευχαριστούμε!

“Το Zagori Race είναι από τις πιο όμορφες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στη χώρα. Έχω πάρει μέρος και στα 44 και 21 και στα 10χλμ.

Φέτος έτρεξα ξανά την διαδρομή των 21χλμ., μια πολύ όμορφη διαδρομή σε μονοπάτια, με αρκετά ανηφορικά κομμάτια, περνώντας από πολύ όμορφα χωριά, όπως τους Κήπους, το Κουκούλι και το Καπέσοβο, τρέχοντας στο πέτρινο γεφύρι του Κόκκορη και απολαμβάνοντας την ομορφιά του Ζαγορίου. Στη διαδρομή έκανα 2:47:41” 5η γυναίκα και βραβεύτηκα 2η στην ηλικιακή κατηγορία 40-49!

Συγχαρητήρια στον Βασίλη Τζουμάκα και στην ομάδα του, που δείχνουν τις ομορφιές του τόπου αυτού  και για την άψογη διοργάνωση. Να είμαστε καλά να τρέξουμε και του χρόνου ξανά στα όμορφα αυτά χωριά!”