“Η μόνη μου επιθυμία ήταν να απολαύσω τη διαδρομή και να μην ταλαιπωρηθώ. Αυτό με βοήθησε να κάνω μια  καλή & ψύχραιμη διαχείριση μέσα στον αγώνα και να είμαι αρκετά συγκροτημένη” αυτά και άλλα μας εξομολογήθηκε η Σφακιανάκη Χρυσάνθη όσο αφορά τον Zagori Half Marathon 21km κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των γυναικών. Συγχαρητήρια Χρυσάνθη!

“Για μένα τα Ζαγοροχώρια είναι τόπος μαγικός και το τριήμερο που διεξάγεται το Zagori Race  μου ξυπνούν αναμνήσεις από παιδική κατασκήνωση!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοργάνωση, που βάζει κάθε χρόνο τα δυνατά της και ειδικά στους εθελοντές, που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες ήταν εκεί τόσες ώρες να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας. 

Προσωπικά, στάθηκα στη γραμμή εκκίνησης αρκετά ήρεμη και με θετικό συναίσθημα, χωρίς να έχω την παραμικρή προσδοκία από τον εαυτό μου όσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα. 

Η μόνη μου επιθυμία ήταν να απολαύσω τη διαδρομή και να μην ταλαιπωρηθώ. 

Αυτό με βοήθησε να κάνω μια  καλή & ψύχραιμη διαχείριση μέσα στον αγώνα και να είμαι αρκετά συγκροτημένη.

Ίσως ήταν από τις λίγες φορές που αναβόσβηναν στο κεφάλι μου μόνο θετικές σκέψεις καθ´ όλη τη διάρκεια της διαδρομής ακόμα και όταν είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν τα επίπεδα της κούρασης.

Ήθελα να κλείσει η αγωνιστική σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με όμορφα συναισθήματα.

Σαν επισφράγισμα όλης της κοπιαστικής προσπάθειας που κάνουμε όλοι, όχι όσον αφορά τις προπονήσεις αυτές κάθ’ αυτές αλλά κυρίως όσον αφορά την προσπάθεια που κάνουμε για να συμβιβάσουμε τις προπονήσεις αυτές με την απαιτητική καθημερινότητα, επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις και την υποχρέωση απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό να είμαστε συνεπείς και αφοσιωμένοι σε ό,τι αγαπάμε και μας κάνει χαρούμενους.

Νομίζω άλλωστε, αυτό μας δένει τους περισσότερους από εμάς: Από όποια διαδρομή και αν προερχόμαστε, θα συναντηθούμε όλοι στο ίδιο ραντεβού, στην γραμμή εκκίνησης και θα τρέξει ο καθένας τον δικό του αγώνα.”