“Θα πρότεινα και σε άλλους να συμμετέχουν στον αγώνα “Ξεσκουριάζω” και τους υπόσχομαι ότι θα ανταμειφθούν από το φυσικό κάλλος της ορεινής Χαλκιδικής και να ζήσουν την φιλοξενία αυτού του όμορφου τόπου.” Με χαρά φιλοξενούμε την αθλήτρια Σουσσάνα Κέλλη, τη 2η Γυναίκα που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στη διαδρομή των 24χλμ. του Ξεσκουριάζω Trail! Συγχαρητήρια πολλά Σουσσάνα!

“Ονομάζομαι Σουσσάνα Κέλλη , γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1979 με καταγωγή από την Χαλκιδική, από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό “στίβο” ιδιαίτερα με διακρίσεις, μετά από μια 8ετή διακοπή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων αρχίσαμε με τον σύζυγό μου παρέα ,επίσης πρώην αθλητής “στίβου” να τρέχουμε αρχικά στην άσφαλτο κάνοντας και τον Μαραθώνιο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και έπειτα δοκιμάσαμε σε ορεινό τρέξιμο το οποίο μας κέρδισε κιόλας πιο πολύ λόγω της ομορφιάς της φύσης.


Στον αγώνα “Ξεσκουριάζω” είναι η δεύτερη φορά που πήρα μέρος και ομολογώ να
πω ότι είναι από τους ομορφότερους αγώνες που έχω κάνει, μιας και είναι τα μέρη
γνώριμα λόγω της καταγωγής μου.


Ο αγώνας ήταν αρκετά ενδιαφέρον με απότομα υψομετρικά και αντίθετα με απότομες
κατηφόρες οι οποίες θέλουν μεγάλη προσοχή επειδή αυτή την εποχή έχουν πέσει αρκετά φύλλα
κάτω και το σκιερό δάσος κρατάει μια υγρασία γλιστράει πάρα πολύ, γι’ αυτό σε ότι κάνουμε
να έχουμε σεβασμό και σύνεση για να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.
Τέλος θα πρότεινα και σε άλλους να συμμετέχουν στον αγώνα “Ξεσκουριάζω” και τους υπόσχομαι ότι θα ανταμειφθούν από το φυσικό κάλλος της ορεινής Χαλκιδικής και να ζήσουν την φιλοξενία αυτού του όμορφου τόπου.”