“Αφού τερματίσετε, κλείστε τα μάτια σας και κάντε μια ευχή γιατί λένε ότι την ώρα που ακουμπάει ο ήλιος τη θάλασσα, πραγματοποιούνται όλες μας οι ευχές. Εις το επανιδείν!” Το δυναμικό και συνάμα ταπεινό Trail Girl, Στέλα Τσέγκου ξαναχτυπά την πρώτη θέση του βάθρου…αυτή τη φορά στο Wave Running 5χλμ. τρέχει πάνω στο κύμα και μας συνεπαίρνει!

“Η ώρα 18:30 κι εμείς πίσω από την γραμμή της εκκίνησης έτοιμοι να τρέξουμε κάτω από τον καταγάλανο ουρανό και τον λαμπερό ήλιο, που έλουζαν την ατελείωτη παραλία της Κεραμωτής-Αβδήρων. Η θαλάσσια αύρα χάιδευε το πρόσωπό σου κι εσύ αδημονούσες να νιώσεις αυτήν την απελευθερωτική εμπειρία, ένα σύμβολο ελαφρότητας, ένα μέσο απόδρασης για να φύγει το μυαλό από τις καθημερινές συνήθειες, τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς..

Η εκκίνηση σήμανε κι εμείς ξεχυθήκαμε στην αμμουδιά, όπως κάναμε παιδιά με το κύμα να χτυπάει στα πόδια μας. Ο αγώνας μου μπορεί να κράτησε λίγο, μόλις 22 λεπτά, αλλά αυτά τα λεπτά ήταν σαν όνειρο.

Κοιτούσα τη θάλασσα  και χανόμουν στην απεραντοσύνη της , άδειασα το μυαλό μου και ταξίδεψα νοητά μέχρι πολύ μακριά και ξέφυγα από την πραγματικότητα, πηγαίνοντας σε ένα δικό μου νησί.

Ο τερματισμός ήρθε σύντομα και μπορεί να γύρισα από το ταξίδι μου, αλλά βρίσκονταν εκεί οι φίλοι μου να με περιμένουν για μια ζεστή αγκαλιά, έτοιμοι να ακούσουν την εμπειρία μου..

Ευχαριστώ το wave running για αυτήν την εμπειρία και σας προσκαλώ όλους να ζήσετε κι εσείς το δικό σας όνειρο. Και αφού τερματίσετε, κλείστε τα μάτια σας και κάντε μια ευχή γιατί λένε ότι την ώρα που ακουμπάει ο ήλιος τη θάλασσα, πραγματοποιούνται όλες μας οι ευχές. Εις το επανιδείν!”