“Στα τελευταία χιλιόμετρα τρέχαμε δίπλα στο ολόγιομο φεγγάρι μαζί με τους φακούς μας, ακούγοντας το κύμα να χτυπάει στα πόδια μας! Έπειτα, φτάσαμε στον τερματισμό συναντώντας αγαπημένα πρόσωπα !Υγεία να έχουμε και του χρόνου θα είμαστε ξανά εκεί!” Η αγαπημένη φίλη του Trail Girl, Όλγα Μποροδήμου της Kourkourikis Training, απόλαυσε τα 28 χλμ. πλάι στο κύμα και μας δίνει μία γεύση από όσα έζησε! Συγχαρητήρια Όλγα!

“Η υγεία είναι πλούτος! Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως τίποτα δε έχει σημασία αν δεν είσαι φυσικά υγιής. Έτσι αντί να ψάχνεις δικαιολογίες για να τρέξεις, φροντίζεις να δημιουργείς χρόνο για το τρέξιμο. Έτσι και εγώ, τελειώνοντας την δουλειά μου στις 15:00, είπα να πάρω μέρος στο Wave running που ξεκινούσε στις 18:30, έτσι ώστε να βιώσω την εμπειρία τρέχοντας δίπλα στην θάλασσα για 28 ολόκληρα χιλιόμετρα παρέα με τον Αρίστο. Τέτοιες εμπειρίες πρέπει οπωσδήποτε να τις μοιράζεσαι, έτσι ώστε να έχουν και νόημα. Έτσι και εμείς ξεκινήσαμε μαζί! Υπήρχαν δρομείς, που έτρεχαν με τα αθλητικά τους παπούτσια αλλά και άλλοι με γυμνά πόδια! Οι τελευταίοι έχουν τον θαυμασμό μου, καθώς μου φάνηκε αρκετά δύσκολο μα και επίπονο! Η διοργάνωση φάνηκε από την αρχή πως έχουν πολύ μεράκι για αυτό που κάνουν, καθώς  οι εθελοντές, που ήταν εκεί, έκαναν το παν για να γίνει η ημέρα μας ξεχωριστή! 28 δρομείς ξεκινήσαμε από την ακτή της Κεραμωτής, με προορισμό τον τερματισμό στην παραλία του Μυρωδάτου.

Αρκετά επιφυλακτική στην αρχή, μα συνάμα ενθουσιασμένη, ξεκίνησα τον αγώνα και αυτό που συναντήσαμε στην διαδρομή μας μάγεψε. Τρέξαμε ανάμεσα σε παιδάκια που έφτιαχναν τα καστράκια τους, καθώς περάσαμε από πολλά beachbar με τους λουόμενους να μας κοιτάνε σαστισμένους, που αντί να πίνουμε τις μπυρίτσες μας τρέχουμε από την μια άκρη στην άλλη! Περάσαμε κανάλια με το αποκορύφωμα της διαδρομής να είναι αυτό όταν διασχίσαμε κολυμπώντας το Δέλτα του Νέστου.

Στα τελευταία χιλιόμετρα τρέχαμε δίπλα στο ολόγιομο φεγγάρι μαζί με τους φακούς μας, ακούγοντας το κύμα να χτυπάει στα πόδια μας! Έπειτα φτάσαμε στον τερματισμό συναντώντας αγαπημένα πρόσωπα !Υγεία να έχουμε και του χρόνου θα είμαστε ξανά εκεί!”