Αναλαμβάνουμε δράση γιατί το μέλλον είναι ευθύνη όλων μας!

Από το 1990 είμαστε από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων. 

Στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. 

Ενεργούμε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον, λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησής μας και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Δρούμε υπεύθυνα και με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, μέσω της προσαρμογής της επιχείρησής μας στις απαιτήσεις και τις ευκαιρίες μιας οικονομίας με μειωμένο όγκο σκουπιδιών, σπατάλης τροφίμων και εκπομπή ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Ανακαλύψτε τα FishPeas… την πιο νόστιμη vegan εναλλακτική του τόνου!

Τα Fish Peas έχουν ως βάση τον αρακά, μια από τις πιο βιώσιμες πηγές πρωτεΐνης. Η γεύση και υφή είναι αυτά που κάνουν τα Fish Peas την καλύτερη εναλλακτική του τόνου! Φιλικά προς το περιβάλλον από κάθε άποψη, συμπεριλαμβανομένης της ανακυκλώσιμης συσκευασίας τους.

Απαραίτητο συστατικό κάθε πετυχημένης υπαίθριας απόδρασης!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα να ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

Μεγαλώσαμε μαζί! Μεγαλώσαμε μια ολόκληρη γενιά!

Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον έχοντας βασικό μας στόχο να προσφέρουμε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, γιατί το σήμα ΒιοΑγρός αποτελεί εγγύηση ότι «ξέρεις τι τρως!».