“Για εμένα το τρέξιμο είναι πάθος και η ομορφιά της φύσης κίνητρο να την κατακτήσω.” Η φίλη Stela Lulcheva συμμετείχε στους Αγώνες Παρανεστίου στη διαδρομή Nestos Trail 10χλμ.κατακτώντας την 1η θέση Γενικής Κατηγορίας Γυναικών!! Συγχαρητήρια Stela!

“Φέτος έχω λάβει μέρος σε αρκετούς  αγώνες και πραγματικά έχω συλλέξει υπέροχες και ξεχωριστές εμπειρίες, εικόνες και νέους φίλους από τον κάθε ένα. Η συμμετοχή μου στο Virgin Forest Trail ήταν μια μεγάλη μου επιθυμία, που γεννήθηκε την πρώτη φορά που επισκέφτηκα και μαγεύτηκα από την ομορφιά και την γαλήνη του ποταμού Νέστου πέρσι. 

Το να τρέχω 10χλμ. μέσα σε αυτό το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο μαζί με ανθρώπους που μόλις γνώρισα, με κοινό μας κίνητρο και στόχο την μοναδική αυτή εμπειρία της συμμετοχής, με γέμισε με αμέτρητα συναισθήματα. 

Για εμένα το τρέξιμο είναι πάθος και η ομορφιά της φύσης κίνητρο να την κατακτήσω. Έχοντας δίπλα μου τις φίλες μου εκείνη την ημέρα να με στηρίζουν με το δικό τους τρόπο, μου έδωσε την δύναμη να  δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τολμώ να πω ότι ήταν μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχω συμμετάσχει. Ο αγώνας αυτός μου έδωσε μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα, καθώς και πολλές νέες φιλίες που θα κρατήσω.”