“Καμιά φορά, πρέπει να κρίνεις τι αξίζει περισσότερο. Να κερδίσεις έναν άνθρωπο ή μια επίδοση;” αναφέρει η δυναμική “μαχήτρια” του Trail Running, Κρυσταλία Κουτσιμάνη της Vaskos Training Team! Η Κρυσταλία τερμάτισε στον Ursa Trail 40χλμ. +2.700υψ. στην 3η θέση της κατηγορίας Γυναικών παρέα με την Δήμητρα Χαιροπούλου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα Κρυσταλία που σε έχουμε κοντά μας και σε ευχαριστούμε!

Ursa Metsovo 40χλμ…Ένας αγώνας που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη μου. Θα ξεκινήσω από τα πανέμορφα και πεντακάθαρα μονοπάτια. Εναλλαγές υψομετρικής διαφοράς, που δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις, αλλά να μένεις συγκεντρωμένος στον αγώνα. Από τα καλύτερα τερέν που έχω τρέξει μέχρι στιγμής! Ένας απίστευτος αγώνας που όποιος δεν τον έχει τρέξει, αξίζει να το δοκιμάσει έστω για μια φορά! Ένα φιλόξενο μέρος με ανθρώπους της διοργάνωσης που σε αγκαλιάζουν! 

Είναι η δεύτερη χρονιά που αγωνίζομαι στα 40χλμ. Ο λόγος που έκανε το φετινό αγώνα μου ξεχωριστό ήτανε διότι είχα τη χαρά να τον τρέξω παρέα με τη Δήμητρα Χαιροπούλου με την οποία τερματίσαμε και παρέα. Καμιά φορά, πρέπει να κρίνεις τι αξίζει περισσότερο. Να κερδίσεις έναν άνθρωπο ή μια επίδοση; Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και αυτό τον καθιστά μοναδικό! “