“Λατρεύω τη φύση και τα βουνά γιατί τρέχοντας μέσα σε αυτά, συνειδητοποιώ  ποσό μικροσκοπικά φαίνονται τα πραγματικά προβλήματα.” Η Έλενα Σιαχούδη μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα που της έχει προσφέρει μέχρι στιγμής το ορεινό τρέξιμο. Καλή συνέχεια Έλενα!

“Κάποτε έμοιαζε απίστευτο για εμένα, να ταξιδεύω από την Θάσο για να συμμετέχω σε αγώνες. Δεν είχα κάνει ποτέ προπόνηση σε βουνό, παρά κάποιες προπονήσεις σε άσφαλτο! Η πρώτη μου συμμετοχή στο Winter Run Path στην παλιά Καβάλα, με γέμισε με θετικά μόνο συναισθήματα για την φύση και το βουνό. Κατακτώντας την 2η θέση ηλικιακής κατηγορίας εξεπλάγην και εγώ η ίδια με τις δυνατότητές μου.

Εκείνο όμως που ήρθε να επισφραγίσει το πάθος μου για το τρέξιμο στο βουνό ήταν ο αγώνας του Kavala trail run. Ήταν ο δεύτερός μου αγώνας κατακτώντας την δεύτερη θέση γενικής γυναικών! Ένας αγώνας δύσκολος, με αρκετά ανηφορικά μονοπάτια, όμως η μαγεία του να συναντάς την θάλασσα και το βουνό ταυτόχρονα, σου προκαλεί τόσο δέος που ξεχνάς την κούραση που κυριαρχεί στο σώμα. Λατρεύω τη φύση και τα βουνά γιατί τρέχοντας μέσα σε αυτά, συνειδητοποιώ  ποσό μικροσκοπικά φαίνονται τα πραγματικά προβλήματα.