Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε την αγαπημένη αθλήτρια της L-Crew, Αντιγόνη Λαζάρου, η οποία κατ΄΄αφερε όχι μόνο να τερματίσει τα εξαιρετικά απαιτητικά 75χλμ. του Tihio Race Ultra Edition αλλά και να κατακτήσει την πρώτη θέση του βάθρου στην κατηγορία των γυναικών! Η Αντιγόνη ξεκίνησε να ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο από αρκετά νεαρή ηλικία και θα την αναγνωρίσεις εύκολα από το ζεστό, αληθινό της χαμόγελο, πάντα φιλική με ΄΄όλους και πρ΄΄οθυμη να βοηθήσει τους συναθλητές της ανά πάσα στιγμή! Πολλά συγχαρητήρια στη γλυκιά και συνάμα δυναμική Αντιγόνη! Πολλά συγχαρητήρια στη διοργάνωση!

“5η χρόνια για εμένα στους αγώνες του Tihio Race, στα 75χλμ αυτήν τη φορά, ημιαυτόνομος αγώνας με 4 σταθμούς τροφοδοσίας. Σκληρός και κακοτράχαλος σε πολλά σημεία, δρομικός σε κάποια άλλα, έπρεπε να έχεις φροντίσει να έχεις όλα τα απαραίτητα στο σακίδιό σου.

Ο αγώνας ήταν διάσχιση, ξεκίνησε από Δελφούς και κατέληξε μέσω αρχαίων μονοπατιών στο Τείχιο. Ο αγώνας έλαβε εκκίνηση σούρουπο με καθαρό ουρανό και θέα το φεγγάρι πάνω από τον Κόλπο Ιτέας.

Η αφόρητη ζέστη η οποία μας λύγισε, ξεκίνησε με το που βγήκε ο ήλιος και μας ακολουθούσε μέχρι τις 3μ.μ. περίπου όπου και ξεκίνησε η βροχή.

Με τρομερή πανοραμική θέα μόλις φτάσαμε στην κορφή Τρίκορφα προς τα γ΄΄υρω βουνά, Γκιώνα, Παρνασσό και Βαρδούσια καθώς και τον Κορινθιακό κόλπο. Το τοπίο εναλλασσόμενο από ξερό και βραχώδες με σαθρά και τεχνικά μονοπάτια, σε δρυόδασος, όπου μας ανέβαζε σε αλπικό πεδίο και στη συνέχεια κατηφόριζε σε πευκοδάσος.

Τα μονοπάτια όλα εξαιρετικά σηματοδοτημένα και με νυκτερινή σήμανση και η διοργάνωση πάντα φιλόξενη, όπως μας έχει συνηθίσει και με ένα πιάτο ζεστό φαγητό να μας περιμένει όλους στον τερματισμό.

Συγχαρητήρια πολλά στους δρομείς από τα 170 και τα 250χλμ όπου είχαμε κοινή πορεία σε κάποια χιλιόμετρα καθώς και συγχαρητήρια στα παιδιά που τερμάτισαν μετά τις 9μ.μ. και ήταν εκτεθειμένοι στην ασταμάτητη βροχή. Ήταν ένας αγώνας ορειβατικού τύπου τον οποίο θα λατρέψουν όσοι τους αρέσουν να περιπλανιούνται στα βουνά.”