Το βάπτισμα της Ultra Trail Runner έλαβε η φίλη αθλήτρια Kassandra Procter στο Tihio Race Ultra Edition 75km μιας και ήταν η πρώτη της φορά που έλαβε μέρος σε υπεραπόσταση. Παρόλο που ήταν όμως η πρώτη της φορά τα πήγε περίφημα, αντιμετωπίζοντας με περίσσιο θάρρος τους φόβους της, απολαμβάνοντας την πανέμορφη διαδρομή και κατακτώντας το 2ο σκαλί του βάθρου! Πολλά συγχαρητήρια, καλή συνέχεια στο ταξίδι των υπεραποστάσεων!

“Για εμένα ήταν ο πρώτος αγώνας Ultra. Παρόλα αυτά μου βγήκε τόσο φυσικά, τόσο όμορφα, αν και με δοκίμασε αρκετά στο τέλος. Δεν έχω ξανατρέξει βράδυ. Δεν έχω αισθανθεί ξανά φόβο. Σε έναν αγώνα Ultra συναντάς τον εαυτό σου, τα προβλήματά σου και ταυτίζεις τη διαδρομή με πολλές πτυχές της καθημερινότητας. Όταν άρχισα να κουράζομαι έβαλα το κεφάλι κάτω και συνέχισα. Το να σταματήσω δεν υπάρχει στις επιλογές μου. Στα δύσκολα χαμογελάω.

Στόχος ήταν ο τερματισμός, αλλά το να βγω 2η γυναίκα σε μια τόσο αγαπημένη διοργάνωση μου έδωσε απίστευτη χαρά και δύναμη. Κάθε μία μου επιτυχία μου δείχνει πως δεν υπάρχουν όρια όταν υπάρχει συνέπεια και πειθαρχία. Συνεχίζουμε… 💪