“Εν τέλει χάθηκα ολομόναχη, εκεί ήταν που ήθελα να τα παρατήσω, έτοιμη να βάλω τα κλάματα έλεγα μέσα μου δεν αντέχω τα παρατάω, δεν μπορώ, είχα ξεμείνει από ενέργεια εντελώς, το σώμα είχε παραδώσει…το μόνο που έμενε ήταν η ψυχή” Διαβάστε παρακάτω την 25χλμ. εμπειρία, της φίλης μας Κέλλυ Πασσά στο 1ο Thessaloniki Stage Run, η οποία παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατέκτησε την 3η θέση του βάθρου και πολλές όμορφες αναμνήσεις, όπως φαίνεται από το πλατύ χαμόγελό της! Συγχαρητήρια Κέλλυ!

“Η δικιά μου ιστορία για το Thessaloniki Stage Run των 25 χιλιόμετρων. 

Μέσα στην χαρά και τον ενθουσιασμό μου ξεκινάω το ζέσταμα, διαπιστώνω ότι το γόνατό μου με ενοχλεί παρόλα αυτά δεν δίστασα, μπήκα στον αγώνα. Μόλις ξεκίνησαν οι πρώτες κατηφόρες το γόνατό μου δεν τα έλεγε καλά….πονούσε όλο και πιο πολύ.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας στα 3 πρώτα χιλιόμετρα ανεβαίνουμε μια τεράστια ανηφόρα με άλλα 3 άτομα και αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά….μάλλον χαθήκαμε. Πράγματι λοιπόν χαθήκαμε προσπαθούσαμε επί 5 να βρούμε το σωστό μονοπάτι. Συνεχίζοντας, χανόμαστε ξανά και ξανά και ξανά…η αγανάκτηση είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της. Φτάνουμε στον δεύτερο σταθμό και μου λένε οι άνθρωποι να ξέρεις είσαι 3η γυναίκα, χάρηκα και έτσι είπα να πιέσω λίγο παραπάνω. Εν τέλει χάθηκα ολομόναχη, εκεί ήταν που ήθελα να τα παρατήσω, έτοιμη να βάλω τα κλάματα έλεγα μέσα μου δεν αντέχω τα παρατάω δεν μπορώ, είχα ξεμείνει από ενέργεια εντελώς, το σώμα είχε παραδώσει…το μόνο που έμενε ήταν η ψυχή. Βαθιά μέσα μου δεν ήθελα να τα παρατήσω γιατί δεν συνηθίζω στην ζωή μου να το κάνω αυτό. Ήξερα ότι θα τα καταφέρω.

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για να είμαι ειλικρινής, χαίρομαι που την έζησα γιατί έμαθα πολλά πράγματα και πλέον ξέρω πως θα μπω στο επόμενο μου 25άρι. Αυτό που θέλω να κρατήσει ο κόσμος είναι να μην απογοητεύεται με την πρώτη ευκαιρία γιατί πάντα το καλύτερο βρίσκεται στο τέλος. Έτσι λοιπόν τερμάτισα 3η γυναίκα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και αναμένω την επόμενή μου εμπειρία, στο επόμενο βουνό!!!”