“Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες η συμμετοχή ήταν τεράστια. Πλήθος δρομέων έδωσε το παρόν για να ενισχύσει την δράση της ΣΥΖΩΗΣ σε κοινωνικά προγράμματα για παιδιά με προβλήματα όρασης” Η φίλη μας Ειρήνη Καλιαντζόγλου και αθλήτρια της Kourkourikis Training Group με έντονη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και όχι μόνο, έδωσε το παρόν στον Σύζαθλο, έναν αγώνα με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στην κατηγορία των Γυναικών. Πολλά συγχαρητήρια Ειρήνη για την επίδοση αλλά κυρίως για την συμμετοχή στον αγώνα που είναι αφιερωμένος στην αξιοπρεπή διαβίωση, εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

“Την Κυριακή 19/11 και για 8η χρόνια στο περιαστικό δάσος Σέιχ Σου στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες 5-15-25 χιλιομέτρων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα από το σύλλογο Συζωή και τον ΣΔΥΘ σύλλογο δρομέων Θεσσαλονίκης στην τεχνική υποστήριξη.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες η συμμετοχή ήταν τεράστια. Πλήθος δρομέων έδωσε το παρόν για να ενισχύσει την δράση της ΣΥΖΩΗΣ σε κοινωνικά προγράμματα για παιδιά με προβλήματα όρασης. Έτσι κι εγώ με την σειρά μου, ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας και μάλιστα σε παιδιά, όντας μητέρα ενός αγοριού, μια εβδομάδα μετά την συμμετοχή μου στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας έδωσα το παρόν στον αγώνα και έτρεξα τα 5χλμ. Η χαρά μου ήταν μεγάλη γιατί έτρεξα παρέα με πολλούς δρομείς νεαρής ηλικίας. Ήταν και αυτό μια επιτυχία για την διοργάνωση. Ο αγώνας πήγε καλά! Κατέλαβα την 2η θέση στη γενική κατηγορία και 1η  Ηλικιακής κατηγορίας με χρόνο 30.45.

Η διοργάνωση από τον σύλλογο ήταν πετυχημένη και εκτός από όμορφα κύπελλα, μετάλλια για τους  νικητές γενικής και ηλικιακής κατηγορίας είχε και άλλα όμορφα δώρα! Στους σταθμούς οι φίλοι, δρομείς, εθελοντές, αψηφώντας το κρύο, ήταν εκεί για να προσφέρουν στους δρομείς ότι χρειαζόταν.

Ήταν μια  διοργάνωση, ένας αγώνας, όπου εγώ, η ομάδα μου kourkourikis train group και ο προπονητής μου κος Γιάννης Κουρκουρίκης συμμετείχαμε με χαρά εκτός του αγωνιστικού χαρακτήρα, αλλά και λόγω της δράσης  φιλανθρωπικού σκοπού. Συγχαρητήρια και πάλι στον σύλλογό μας ΣΔΥΘ, στον πρόεδρό μας κο. Λαμπρινίδη Δημήτρη και σε όλα τα ενεργά μέλη του.