Η Ελένη Παπαχρυσοβέργη, ένα κορίτσι που στο πρόσωπό της μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα την χαρά της ζωής, την χαρά της συμμετοχής και σε παρασύρει με την θετική της ενέργεια, μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της από τον SWUT10km! Ελένη, σε ευχαριστούμε!

“Ευχαριστώ θερμά το Trail Girl, που μέσα από την πρωτοβουλία αυτή και μέσα από τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κέρδισα μία θέση στο SWUT στην Καλλίφυτο της Δράμας για τον αγώνα των 10km στις 2 Απριλίου 2023.

Ήταν μία απίστευτη εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη! Η γεμάτη ανοιξιάτικα χρώματα διαδρομή στα μονοπάτια της Καλλιφύτου, το χαμόγελο και η υποστήριξη όλων των εθελοντών της διοργάνωσης, αλλά και ο θερμός χαιρετισμός στον τερματισμό είναι αυτά που θα με συντροφεύουν σε κάθε αγώνα που θα επιχειρώ να βγάλω εις πέρας. Η κούπα και το ειδικό αμάνικο που μου προσέφεραν οι συντελεστές του Speedway, θα μου θυμίζουν πως οι δυσκολίες είναι αυτές που μας κάνουν δυνατούς, και πως στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη και η προσφορά που δίνουμε στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστώ πολύ Trail Girl !!! Ευχαριστώ Speedway!!!

Ραντεβού στους επόμενους αγώνες μονοπατιών!