Η εκκίνηση του πρωταθλήματος Ultra Trail Du Mont Blanc προ των πυλών και η διοργάνωση παρέχει συμβουλές πώς να προετοιμάσετε τα πόδια σας πριν το αγώνα σας από τους UTMB Specialists.

Το video της διοργάνωσης https://www.facebook.com/UTMBMontBlanc/videos/1001497574603713

“Ευχαριστούμε τον Sidas τον συνεργάτη μας για την περιποίηση ποδιών 👣, και τον Baptiste Chassagne που θα δοκιμάσει το πρώτο του UTMB, μάθετε πώς να προετοιμάσετε τα πόδια σας πριν τον αγώνα σας

👉 3 εβδομάδες πριν τον αγώνα: κλείστε ραντεβού με τον πεντικιουρίστα σας, για να κόψετε τα νύχια σας, να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα και την περίσσεια στρώση κερατίνης.

👉 2 εβδομάδες πριν τον αγώνα: θέστε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο tanning. Εφαρμόστε χυμό λεμονιού στα πόδια σας το πρωί και ενυδατική κρέμα το βράδυ.

👉 1 εβδομάδα πριν τον αγώνα: εφαρμόστε anti friction cream κατά της τριβής, κάθε βράδυ για να προετοιμάσετε το δέρμα για τον αγώνα.

🗓 Ημέρα αγώνα: Εφαρμόστε γενναιόδωρα anti-rub κρέμα κατά της τριβής και μην διστάσετε να την ανανεώνετε κατά τον ανεφοδιασμό στους σταθμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πόδια σας, μην διστάσετε να δείτε τον οδηγό του δρομέα στη σελίδα 123: https://tinyurl.com/4a62h5tn

© βίντεο – Simon Dugué

#UTMB2023#UTMBWorldSeries

#DaciaUTMBMontBlanc#MeetYourExtraordinary

#sidas#yourfootcompany