Η Stella Lulcheva, ένα κορίτσι γεμάτο ζωή και θετική ενέργεια! Θα την αναγνωρίσεις αμέσως από το πλατύ της χαμόγελο, θα έρθει να σου μιλήσει,να σε αγκαλιάσει, να σε ενθαρρύνει, να σε συγχαρεί! Απολαμβάνει κάθε αγώνα που συμμετέχει κι όσο πάει ανεβάζει τα χιλιόμετρα αλλά και τα γκάζια! Αυτή τη φορά την απολαύσαμε στο Pravi Trail 21,5km. να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στη Γενική κατηγορία Γυναικών! Πολλά συγχαρητήρια Stella! What’s next Trail Girl?

“Την Κυριακή είχα την ευκαιρία να συμμετέχω για δεύτερη φορά στον αγώνα pravi trail. Πέρσι μαγεύτηκα από την ομορφιά του Παγγαίου και θέλησα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου στον αγώνα με την μεγαλύτερη απόσταση, με αρκετά υψομετρικά και δύσκολο τερέν. Ο αγώνας όσο και να ήταν δύσκολος για μένα, με τη βοήθεια φίλων και την υπέροχη οργάνωση τελείωσε με πολύ χαρά !

Όσο πιο δύσκολη γινόταν η διαδρομή, τόσο πιο όμορφα μονοπάτια συναντούσα. Η ομορφιά της φύσης είναι ατελείωτη, όσο και οι δυνατότητες που κρύβουμε μέσα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπέροχη διοργάνωση και τους εθελοντές που μας εμψύχωναν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα !Εύχομαι να είμαστε καλά και να ανταμώσουμε του χρόνου ξανά!”