“Το τρέξιμο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και είναι η κινητήριος δύναμή μου! Οι Παρακαλάμιες Διαδρομές και συγκεκριμένα η διαδρομή των 11χλμ. όπως την έζησε η φίλη Χαρά Κωστούλα κόβοντας την κορδέλα του τερματισμού! Οι ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές αφορούν δράσεις και εκδηλώσεις με επίκεντρο τον ποταμό Καλαμά και πυρήνα τον Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας, Ιωαννίνων. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, διοργανώνονται αγώνες ορεινής ποδηλασίας, αγώνες ορεινού τρεξίματος, πεζοπορικές εξορμήσεις, διάφορες off-road εμπειρίες και άλλα.

Ονομάζομαι Χαρά Κωστούλα, η καταγωγή μου είναι από τα Ιωάννινα και το τρέξιμο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και κινητήριος δύναμή μου!

Την Κυριακή 11 Ιουνίου συμμετείχα στις Παρακαλάμιες Διαδρομές στα 11χλμ. για 3η συνεχόμενη χρονιά! Προσωπική υπόθεση του φίλου Νίκου Νικολάου, μία άψογη διοργάνωση και μια υπέροχη ορεινή διαδρομή, που σε φέρνει σε επαφή με την άγρια ομορφιά της φύσης, τα υπέροχα ειδυλλιακά τοπία του δάσους και του ποταμού Καλαμά.

Όλα αυτά μετά από πολλές θυσίες, οι οποίες μου χάρισαν την 1η θέση Γενικής Κατηγορίας Γυναικών! Εις το επανιδείν λοιπόν!