Με μεγάλη χαρά έχουμε κοντά μας ένα δυνατό και συνάμα χαμηλών τόνων Trail Girl, χαμογελαστό και πρόσχαρο, με μεγάλη εμπειρία στα ορεινά μονοπάτια, την Γεωργία Μαμανίδου της Iron Team By Sideridis Nikolaos, η οποία μας αναφέρει παρακάτω όλα όσα απόλαυσε στον αγώνα Paggaio Trail Run 27km. με +1.800 θετική υψομετρική. Σε ευχαριστούμε ολόψυχα Γεωργία!

“Ήταν ο πρώτος μου αγώνας το 2012 και από τότε, όποτε μπορώ συμμετέχω γιατί είναι ένας αγώνας με πανέμορφα μονοπάτια και άριστη διοργάνωση!

Φέτος ο αγώνας είχε εκκίνηση και τερματισμό στο χωριό Δωμάτια. Με το που φτάσαμε, αμέσως διαπιστώσαμε ότι οι διοργανωτές ήταν πανέτοιμοι να μας υποδεχτούν. Ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί θα έτρεχα μαζί με τον σύζυγό μου Γιάννη Πολυχρονίδη και με έναν φίλο τον Γιώργο Ποιμενίδη

Δόθηκε η εκκίνηση και μπήκαμε στα μονοπάτια να απολαύσουμε την διαδρομή. Ο αγώνας είναι απαιτητικός και δύσκολος αλλά μαγεύεσαι από την ομορφιά του βουνού και ξεχνάς τις δύσκολες ανηφόρες. Οι εθελοντές στους σταθμούς ανεφοδιασμού ήταν ευγενικοί, χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί!

Τα μονοπάτια, καθαρά και σηματοδοτημένα, έδειχναν το μεράκι και την σκληρή δουλειά που έκαναν οι διοργανωτές και οι εθελοντές. Υπήρχαν φωτογράφοι παντού χαμογελαστοί και ευγενικοί για να αποθανατίσουν την προσπάθεια όλων μας στον αγώνα. 

Λίγο πριν τον τερματισμό και μπαίνοντας στο χωριό Δωμάτια μου έκανε ευχάριστη εντύπωση και μου έδωσε μεγάλη χαρά που κάτοικοι του χωριού και ειδικά μικρά παιδιά υποδέχονταν όλους τους δρομείς με ενθουσιασμό και χαμόγελα.

Το Paggaio Trail Run είναι ένας αγώνας που θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου!”