Την 3η θέση γενικής γυναικών του επετειακού Olympus Marathon, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατέκτησε η Μαριαλένα Μπαρούτη της Kasimis Training και όχι τυχαία.. Δυναμική και ταλαντούχα, ξεχωρίζει στους αγώνες που συμμετέχει, δουλεύοντας σκληρά για να πετύχει τους στόχους της! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είναι στην παρέα μας! Πολλά συγχαρητήρια Μαριαλένα!

Trail Girl Χορηγός επικοινωνίας Olympus Marathon

“Με το νου μου πάω χρόνια πίσω. Σκέφτομαι εκατοντάδες προσκυνητές να ανεβαίνουν τον Όλυμπο κατάκοποι για να προσκυνήσουν το θεό/τους θεούς τους. Χωρίς παπούτσια, γιλέκα τροφοδοσίας και όλα τα κομφόρ.

            Ανεβαίνω και εγώ την ίδια “ιερή” διαδρομή συγκινημένη. Στόχος μου, να τιμήσω με την προσπάθεια μου όλα όσα πιστεύω, όσα πρεσβεύω. Το θεό, την οικογένεια, τον πατέρα, τη μάνα μου, τους μαθητές μου και εμένα. Όλα όσα έχω ονειρευτεί για το μέλλον.

            Το φοβάμαι αυτό το βουνό.. Μη ζαλιστώ στο υψόμετρο, μη με πιάσει το στομάχι, μη μου γυρίσει το πόδι, μην πέσω. Κάνω την προσευχή μου στη διαδρομή. Ζητάω υγεία, ζητάω να φτάσω γερή στον τερματισμό. Μόνο αυτό…

            Δε θα σου πω ότι όλα πήγαν καλά, γιατί και την τροφοδοσία μου έχασα δύο φορές και έπεσα. Όμως, δε σταμάτησα να προσεύχομαι και να έχω πίστη και αυτό είναι που θέλω να σου μεταφέρω και να κρατήσεις από τον αγώνα μου.

            Κλείνω με μία φράση που άκουσα από έναν άνθρωπο την προηγούμενη μέρα του αγώνα και δε σταμάτησε να αντηχεί στα αυτιά μου “Αιτηθείσα και Δοθείσα”.”