Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε στην παρέα μας το νεαρότερο σε ηλικία Trail Girl που είχαμε μέχρι τώρα, τη Λαμπρινή Γαβρά! Η παρουσία της Λαμπρινής στο Trail Girl αλλά και γενικότερα στο ορεινό τρέξιμο, μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον! Σας ευχαριστούμε Λαμπρινή, εσένα και τον μπαμπά σου, που μας τιμάτε με την παρουσία σας! Ευχόμαστε όποιο μονοπάτι κι αν ακολουθήσεις στη ζωή σου, να έχει τη θετική ενέργεια του μαγικού βουνού!

“Είμαι η Λαμπρινή και γεννήθηκα τον Δεκέμβριο του 2009, ζω στο Δρυμό Θεσσαλονίκης και είμαι μαθήτρια της Β’ γυμνασίου. Είμαι αθλήτρια της ομάδας volley του Μυγδονιακού. 

Έκανα τον πρώτο μου αγώνα δρόμου στον φιλανθρωπικό αγώνα αυτισμού της Ελπίδας το 2022, όπου πήρα την δεύτερη θέση στον αγώνα 1000 μέτρων. Φέτος δοκίμασα πρώτη φορά trail, στον αγώνα των 6 χιλιομέτρων της Βροντούς από όπου κατάγεται η μητέρα μου, όπου μέχρι τότε απλά είχα περπατήσει στα μονοπάτια του Ολύμπου.

Δεν έχω  κάποιο προπονητή και οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν χωρίς προπονήσεις. Η αλήθεια είναι ότι στο βουνό με δυσκόλεψε η ανηφόρα αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω.

Με εντυπωσίασαν οι εικόνες από το μονοπάτι και οι ήχοι καθώς και  ο καθαρός αέρας  του βουνού. Το καλοκαίρι που κλείνουν τα σχολεία θα ξαναδοκιμάσω στα μονοπάτια του Ολύμπου παρέα με τον πατέρα μου Γαβρά Αντώνη και σίγουρα θα δοκιμάσω ξανά ένα αγώνα βουνού! “