“Οι αγώνες είναι εμπειρίες και συναισθήματα, που μένουν στη μνήμη μας. Είτε αυτό είναι η αδρεναλίνη ή η πίεση, είτε είναι το χαμόγελο ενός εθελοντή σε κάποιο σταθμό ή το θερμό χειροκρότημα ενός τερματισμού.” Η Δέσποινα Τροϊρη της Baliotis Nature Trail έχοντας κατακτήσει την 3η θέση του βάθρου στον North Olympus Trail Vrontou 20χλμ, μοιράζεται μαζί μας μοναδικά συναισθήματα! Ευχαριστούμε Δέσποινα!

“Τελευταία, δε συνηθίζω να προτιμώ “μικρούς” αγώνες. Όσο μικρό μπορεί να θεωρεί κάποιος έναν αγώνα βουνού 20χλμ! Παρόλα αυτά προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ευκαιρία που μου δίνεται να εξερευνώ και να περιπλανιέμαι σε αυτό το βουνό. Ο Όλυμπος είναι το σπίτι μου. Με αυτή τη σκέψη βρέθηκα στο North Olympus Trail Vrontou.

Ο αγώνας κύλισε ευχάριστα αλλά και πιεστικά από την αρχή μέχρι το τέλος του. Τα μονοπάτια όμως ήταν τόσο καθαρά, με τις απαιτητικές του ανηφόρες και προσμένοντας τις κατηφόρες του, ένα τερέν που χαίρεσαι να το τρέχεις!

Ο σύλλογος της Βροντού έχει κάνει τρομερή δουλειά και αξίζει να αναδειχθεί και αυτή η μεριά του Ολύμπου σε όσους δεν την έχουν επισκεφθεί. 

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συναθλητές και συναθλήτριες που αγωνίστηκαν αλλά και αυτούς που στήριξαν τον αγώνα. Οι αγώνες είναι εμπειρίες και συναισθήματα, που μένουν στη μνήμη μας. Είτε αυτό είναι η αδρεναλίνη ή η πίεση, είτε είναι το χαμόγελο ενός εθελοντή σε κάποιο σταθμό ή το θερμό χειροκρότημα ενός τερματισμού. “