Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τέτοιους τερματισμούς

“Καταλήγω αβίαστα στο συμπέρασμα ότι είναι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχω συμμετάσχει. Προσωπικά αγωνίστηκα στην διαδρομή Αμαζόνιος 24χλμ, θεωρώντας ότι αυτή η απόσταση και υψομετρική μου ταίριαζε καλύτερα ,στοχεύοντας σε μια καλή κατάταξη” και όντως πέτυχε τον στόχο της η αθλήτρια της Fotiadis Coaching και φίλη του Trail Girl, Βένη Δημπάρη, κατακτώντας την 1η θέση του βάθρου. Πολλά συγχαρητήρια Βένη!

“Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 5ο Νάουσα Βέρμιο Trail,το οποίο είχε 5 διαφορετικούς αγώνες:
«6 κορφές «-44Κ +3000d
«Αμαζόνιος»-24Κ +1400d
«Βέρβερα» -10Κ +570d
«Άλσος fun run”-5K
Παιδικός αγώνας -1Κ και 2Κ


Όλοι οι αγώνες είχαν εκκίνηση και τερματισμό στο άλσος του Αγ.Νικολάου το οποίο από μόνο του αποτελεί ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα για οποιαδήποτε εκδήλωση .
Αν σε αυτό προσθέσω τις καταπληκτικές διαδρομές του κατάφυτου Βερμίου, την διοργάνωση τον αγώνων που οι άνθρωποί της, την έφτασαν σε άλλο επίπεδο φέτος, με πολύ καλά σηματοδοτημένα και καθαρά μονοπάτια, οργανωμένους και πλούσιους σταθμούς τροφοδοσίας και καταπληκτικούς εθελοντές, έτοιμους να βοηθήσουν και να εμψυχώσουν εμάς τους αθλητές, καταλήγω αβίαστα στο συμπέρασμα ότι είναι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχω συμμετάσχει!
Προσωπικά αγωνίστηκα στην διαδρομή Αμαζόνιος 24χλμ,θεωρώντας ότι αυτή η απόσταση και υψομετρική μου ταίριαζε καλύτερα ,στοχεύοντας σε μια καλή κατάταξη”