“Η ομορφιά της περιοχής είναι μοναδική, βγαλμένη από παραμύθι. Όπου και αν κοιτάξεις, η φύση σου χαρίζει απίστευτα κάδρα.” Το 1ο Trail Girl που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στον 3ο Nafpaktia Running Semi Trail στη διαδρομή των 13χλμ. +570υψ/κή είναι η αγαπημένη φίλη Ελπίδα Σπύρου, η οποία πραγματικά απόλαυσε τη διαδρομή και όπως η ίδια δηλώνει…θα ξαναπάει! Συγχαρητήρια Ελπίδα!

“Την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη βρέθηκα στο γραφικό χωριό Άνω Χώρα στην ορεινή  Ναυπακτία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται ο αγώνας Semi Τrail Nafpaktia Running με 3 διαδρομές 7,13 και 24 χιλιομέτρων. Έχοντας διανύσει μια αγωνιστική σεζόν με αρκετούς  αγώνες επέλεξα την διαδρομή  των 13 χιλιομέτρων για να ξεκινήσει και αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε υψόμετρο 1.110 μέτρα μέσα σε δασικούς δρόμους και δασικά μονοπάτια με πλούσια βλάστηση από έλατα και καστανιές. Η ομορφιά της περιοχής είναι μοναδική, βγαλμένη από παραμύθι. Όπου και αν κοιτάξεις, η φύση σου χαρίζει απίστευτα κάδρα. Όλες οι κορυφές , οι ράχες και οι πλαγιές είναι σκεπασμένες με πανύψηλα έλατα. Ο αγώνας μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον τόπο που σίγουρα θα επισκεφτώ ξανά! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να ανακαλύπτεις νέα μέρη στη φύση τρέχοντας!”