Δυναμική, ενθουσιώδης, χαμογελαστή, έτοιμη μπροστά σε κάθε πρόκληση η αγαπημένη αθλήτρια της All Terrain Runners, Δήμητρα Καλτσή είναι μαζί μας! Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει την εμπειρία της από τον Mamali Trai Run που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Βερδικούσια Ελασσόνας από τη Λέσχη Mountain Enduro Camp, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση του βάθρου! Πολλά συγχαρητήρια στη φίλη μας Δήμητρα κι ευχόμαστε ακόμη περισσότερες ονειρεμένες εμπειρίες!

« Το Mamali Trail Run είναι ένας αγώνας στον οποίο είχα τη χαρά να τρέξω για δεύτερη φορά. Η εκκίνηση διαφορετική φέτος με σημείο έναρξης το χωριό της Βερδικούσιας και για τον αγώνα των 23km. και των 9km. Τα πρώτα τρία χλμ. ήταν απαιτητικά καθώς υπήρχαν αρκετά υψομετρικά αλλά και λόγω της ζέστης που είχε κάνει την εμφάνιση της από πολύ νωρίς.

Στη συνέχεια το τοπίο άλλαζε όπου πλέον κινούμασταν μέσα στο πυκνό δάσος οξιάς που είναι και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας. Το τερεν μαλακό με άψογα καθαρισμένα μονοπάτια και μια άρτια σήμανση. Περίπου στο 14ο χλμ. συναντούσαμε την κορυφή της Μαμαλής στα 1424μ. όπου ξεκινούσε η κάθοδος του αγώνα που φυσικά δεν ήθελες να τελειώσει. 

Μια ακόμη άψογη διοργάνωση στη Θεσσαλία όπου πρέπει κάποιος να εντάξει στο καλεντάρι του! Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εθελοντές που είναι πάντα εκεί για εμάς και ευχαριστώ ακόμη μια φορά τον προπονητή μου κ. Θεοδωρακάκο που με εξελίσσει μέρα με τη μέρα με στόχο πάντα να χαίρομαι το κάθε μου τρέξιμο και φυσικά το trail girl που μου έδωσε τη δυνατότητα να μεταφέρω τις εικόνες μου από άλλον έναν όμορφο αγώνα που θεωρώ ότι αξίζει να γνωρίσουν οι λάτρεις του βουνού και όχι μόνο».