“Με όλα τα παραπάνω το LEFKAS TRAIL δεν πρέπει να λείπει από το καλεντάρι σου!” Η Φωτεινή Κολόκα, η εξαιρετική αθλήτρια της Salomon Hellas μιλάει στο Trail Girl για το LefkasTrail 23km. Συγχαρητήρια Φωτεινή! Ευχαριστούμε!

Lefkas Trail 2023,

Τελικά η Λευκάδα είναι γνωστή για τις παραλίες της το καλοκαίρι, αλλά και το βουνό της είναι εξίσου αξιόλογο! 

Ας το πάρουμε από την αρχή.  Αν είσαι τύπος που δεν πας απλά να τρέξεις έναν αγώνα και να φύγεις και είσαι από αυτούς που απολαμβάνουν τις στιγμές, την εκδρομή και ο αγώνας είναι μια ακόμη αφορμή, βρήκες τον κατάλληλο!

Ένα ΣΚ γεμάτο ομορφιές, βόλτα στην κορυφή της Λευκάδας, βουτιά στα γαλανά νερά της και αγώνα στα όμορφα μονοπάτια της. Κι όμως, έχει τεχνικά μονοπάτια, ανηφορικά και κατηφορικά, παιχνιδιάρικα κομμάτια για εσένα που είσαι κατηφοράκιας! Μην ξεχάσεις να σηκώνεις τακτικά το κεφάλι σου, να κοιτάς την θέα, θάλασσα, φύση, το μπλε και το πράσινο επικρατεί παντού! Πάρε μία έντονη δόση οξυγόνου και τη θετική ενέργεια από όλους τους εθελοντές και συνέχισε να απολαμβάνεις την διαδρομή! 

Τερματισμός δίπλα από την θάλασσα, για μια ακόμα βουτιά και την καλύτερη αποκατάσταση σε συνδυασμό με τα φαγητά και τα γλυκά από τους ντόπιους! 

Με όλα τα παραπάνω το LEFKAS TRAILδεν πρέπει να λείπει από το καλεντάρι σου!”