Άλλη μία επιτυχία για την αθλήτρια Λεμονιά Παναγιώτου ήρθε να προστεθεί στο ενεργητικό της, έπειτα από την συμμετοχή της στο Lake Plastiras Trail, Utragrafa όπου κατέλαβε την 1η θέση στη Γενική κατηγορία Γυναικών στην απαιτητική αλλά πανέμορφη διαδρομή των 42χλμ! Πολλά συγχαρητήρια στη χαμογελαστή και δυναμική Λεμονιά! Καλή συνέχεια, γεμάτη επιτυχίες!

“Την Κυριακή 28 Απριλίου συμμετείχα και εγώ στα 42χλμ. του Lake Plastiras Trail. Ένας αγώνας που τα είχε όλα. Μια πανέμορφη διαδρομή με εκκίνηση από το Βοτανικό κήπο στην όχθη της λίμνης Πλαστήρα, ανάβαση μέχρι την κορυφή Τέμπλα και ξανά πίσω.

Η ανάβαση ήταν αρκετά απαιτητική με κάποια σημεία με αρκετά δύσκολη κλίση. Ωστόσο, η θέα από την κορυφή ήταν μαγευτική και σου έδινε την ευκαιρία να την απολαύσεις και να πάρεις δυο ανάσες. Η κατάβαση ήταν βατή σχετικά , οπότε κύλισε αρκετά εύκολα, παρά την κούραση που είχαν ήδη τα πόδια. Οι σταθμοί είχαν όλα όσα χρειαζόμασταν για να φέρουμε εις πέρας τον αγώνα. Ευτυχώς και ο καιρός ήταν αρκετά καλός , χωρίς ιδιαίτερη ζέστη. 

Ένα τεράστιο μπράβο στη διοργάνωση που μας έδωσε την ευκαιρία μέσω του αγώνα να γνωρίσουμε τα μέρη αυτά και να τρέξουμε σ αυτά τα μονοπάτια !

Ευχαριστούμε πολύ για όλα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!”