Η σπουδαία αθλήτρια της All Terrain Runners, η Ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου έλαβε μέρος στο Lake Plastiras Trail, Utragrafa στις 28 Απριλίου 2024 στη διαδρομή των 23χλμ. κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών και τη 2η στη γενική κατηγορία, τερματίζοντας μετά τον ένα και μοναδικό Δημήτρη Θεοδωρακάκο!

Η Χριστίνα παρότι είναι μια εξαιρετική αθλήτρια, η οποία έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας διεθνώς είτε κωπηλατώντας είτε τρέχοντας, παραμένει πάντα πρόσχαρη, προσιτή εκπέμποντας γύρω της θετική ενέργεια! Μια θαυμάσια γυναίκα του βουνού, που συνδυάζει άριστα το ρόλο της μητρότητας και του πρωταθλητισμού! Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παραμονή των αγώνων από τη διοργάνωση, είχαμε την τιμή να τη γνωρίσουμε από κοντά και να συνομιλήσουμε μαζί της όντες ενθουσιασμένοι από την απλότητα και την υπεροχή του χαρακτήρα της. Καλή συνέχεια Χριστίνα μας, πάντα επιτυχίες!

“Είδα στο Instagram την αναγγελία του αγώνα και σκέφτηκα πως δεν έχω πάει ποτέ σε αυτά τα μέρη. Η λίμνη Πλαστήρα από μόνη της είναι υπέροχος προορισμός. Αποφασίσαμε να πάμε λοιπόν οικογενειακώς και αποδείχθηκε εξαιρετική ιδέα.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έλαβα μέρος στα 23km. Το τερέν υπέροχο, η θέα από την κορυφή όπως απλώνεται μπροστά σου μοναδική.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της οργάνωσης για τη φιλοξενία και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν να βελτιώνουν και να εξελίσσουν τον αγώνα. Γιατί η περιοχή το αξίζει!”