“Θα ήθελα να ξανατρέξω σε νυχτερινό αγώνα trail μεγαλύτερης απόστασης για να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όριά μου” Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 2ος Lailias Night Trail στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά στις Σέρρες, από την έμπειρη οργανωτική ομάδα του Lailias Mountain Running. Διαβάστε παρακάτω όσα μοιράστηκε μαζί μας η φίλη Ντίνα Πανταζή, η οποία πέρασε 2η τη γραμμή του τερματισμού στην κατηγορία των γυναικών. Συγχαρητήρια Ντίνα!

“Η 1η μου φορά σε νυχτερινό αγώνα trail ήταν το Σάββατο 26 Αυγούστου, 5 χρόνια μετά από όταν μπήκα 1η φορά για τρέξιμο στο βουνό. Η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική από όταν τρέχεις μέρα. Ίσως αυτό το κάνει πιο μαγευτικό. Να τρέχεις με φακό μες στο δάσος! Παρόλο που προχθές είχε φεγγάρι και το σκοτάδι δεν σε φόβιζε. Αν και δεν φοβάμαι το σκοτάδι. Απλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική μην πέσεις! Όπως την έπαθα κι εγώ για 1η φορά. Ακριβώς στο 12οχλμ. ευτυχώς μόνο με ένα μικρό σχίσιμο στο αριστερό γόνατο.

Βέβαια σε όλη την διαδρομή είχα μαζί μου support έναν πολύ έμπειρο αθλητή, τον φίλο μου τον Σάκη τον Στημονιάρη, όπως επίσης έτρεξα ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα με 2 ακόμη αθλητές. Πολύ ωραία εμπειρία να ακολουθείς τους άνδρες συναθλητές σου μέσα στον αγώνα.

Κάποια στιγμή κοντά στο 5ο χλμ. ακούσαμε θόρυβο και ποδοβολητό μες στα δέντρα. Σαν ελάφι μου φάνηκε. Γυάλιζαν χαρακτηριστικά τα μάτια του. Θα ήθελα να ξανατρέξω σε νυχτερινό αγώνα trail μεγαλύτερης απόστασης για να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όριά μου”