Η Βιβή Πράπογλου 1η Γενικής Γυναικών στον Lailias Mountain Running 44,5χλμ. με +2.550 θετική υψομετρική περιγράφει με ενθουσιασμό στο Trail Girl όλα όσα χάραξε στην ψυχή της, η εμπειρία και η αύρα του ορεινού αγώνα στον Λαϊλιά Σερρών! Βιβή σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε να μοιραστείς μαζί μας αμέτρητες ορεινές περιπέτειες!

“Την Κυριακή 14 Μαΐου συμμετείχα στον Μαραθώνιο Βουνού Lailias Mountain Running. To βουνό στα καλύτερά του, πυκνό δάσος με θέα, που σου κόβει την ανάσα. Τα χρώματα και τα αρώματα του βουνού, όλα πιο έντονα λόγω της απαλής βροχής, που έπεφτε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μονοπάτια χαραγμένα άψογα, πεντακάθαρα, με τέλεια σηματοδότηση, που δεν άφηνε καμία αμφιβολία για την σωστή πορεία.

Η διοργάνωση για άλλη μια χρονιά άψογη σε όλα της, από την αρχή μέχρι το τέλος. Σταθμοί πλήρεις, με εθελοντές πρόθυμους να σε βοηθήσουν.

Το αποτέλεσμα καλύτερο από ότι περιέμενα..1η θέση γενικής γυναικών με χρόνο 7h38min. Προσπάθησα να είμαι αντικειμενική, δε ξέρω αν τα κατάφερα έχω όμως τους λόγους μου.

Το πανέμορφο βουνό είναι στον τόπο μου και στα μονοπάτια του έχω κάνει πολλά χλμ. από την πρώτη κιόλας χρονιά πριν από 7 χρονιά, που είπα «σαν το βουνό δεν έχει». Ο καιρός αυτός ο αγαπημένος μου, δροσούλα με ένα ελαφρύ ψέκασμα νερού, ιδανικές συνθήκες για τα 48 μου χρόνια.

Τέλος, τα άτομα που απαρτίζουν την διοργάνωση, Απόστολος Χαϊτίδης, Νίκος Σφίτης και Μάρκος Δελαφέρης είναι τα δρομικά μου φιλαράκια, που ακούν τις γκρίνιες μου, τις αγωνίες μου, τους φόβους μου και που με το «πάμε νύφη »….γιατί δίπλα τους σαν νύφη πηγαίνω…στα τελευταία μέτρα του αγώνα στάθηκαν δίπλα μου να πανηγυρίσουμε τον τερματισμό μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το αποτέλεσμα…πρώτη κορδέλα ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους. Τελικά ήταν μια υπέροχη ήμερα στο βουνό, που δε θα την ξεχάσω.

Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Κουρκουρίκη, που είναι δίπλα μου σε ότι βάλω στο μυαλό μου. Στα επόμενα, που έρχονται🙏⚡️🙏⚡️🙏⚡️🙏⚡️