“Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους δρομείς να επισκεφθούν την περιοχή και να δουν τις ομορφιές της, την λίμνη Κερκίνη, τον ποταμό Κρουσοβίτη, τα πέτρινα γεφύρια του Αχλαδοχωρίου, να απολαύσουν τη φιλοξενία της περιοχής και φυσικά να συμμετέχουν στον επόμενο Κρουσοβίτης trail το 2024.” Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στα πλαίσια του 3ου Παλλατίδειου Δρόμου, πραγματοποιήθηκε ο Κρουσοβίτης Trail στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Η φίλη Δάπκα Φωτεινή, 1η στην κατηγορία των Γυναικών, μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την εμπειρία των 27χλμ. Πολλά συγχαρητήρια Φωτεινή!

“Ήταν ένας άρτια οργανωμένος αγώνας από τον Φ.Ο.Σ.Σ., με συχνή σηματοδότηση που προσέφερε στους δρομείς ασφάλεια ώστε όλοι να απολαύσουν την μοναδική διαδρομή μέσα από πανέμορφα μονοπάτια με πυκνή βλάστηση και υπέροχη θέα. Ήταν ένας αγώνας με απαιτήσεις καθώς ο κάθε δρομέας έπρεπε να συνδυάσει δρομικότητα και τεχνική. 

Για μένα ήταν ιδιαίτερη χαρά να συμμετάσχω σε αυτόν τον αγώνα καθώς κατάγομαι από την ευρύτερη περιοχή του Σιδηροκάστρου και η κατάκτηση της πρώτης θέσης μού προσέφερε μεγάλη ικανοποίηση. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους δρομείς να επισκεφθούν την περιοχή και να δουν τις ομορφιές της, την λίμνη Κερκίνη, τον ποταμό Κρουσοβίτη, τα πέτρινα γεφύρια του Αχλαδοχωρίου, να απολαύσουν τη φιλοξενία της περιοχής και φυσικά να συμμετέχουν στον επόμενο Κρουσοβίτης trail το 2024.”