“Τρομερά ενδιαφέρον τερέν, εξαιρετικοί και με απίστευτο χιούμορ οι εθελοντές, επαρκής τροφοδοσία σε όλους τους σταθμούς και γενναίες συναντήσεις με τις αγελάδες της περιοχής!” Την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου διεξήχθη ο 3ος ορεινός αγώνας Karya Olympus Trail προσφέροντας δύο μαγικές διαδρομές στους συμμετέχοντες, Karya Olympus Trail των 25χλμ. & Titnata Trail των 9χλμ. Τα Trail Girls έδωσαν δυναμικό παρόν και ένα από αυτά, η φίλη Μαίρη Κανάκη, η οποία αν και σε διακοπές στο Λιτόχωρο, δεν έχασε την ευκαιρία της συμμετοχής και μάλιστα συμπλήρωσε την super τριάδα του βάθρου! Συγχαρητήρια Μαίρη!

” Η περασμένη Κυριακή με βρήκε σε ένα πανέμορφο χωριό, την Καρυά Ολύμπου. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα στον αγώνα Karya Olympus Trail, συνδυάζοντας το ορεινό τρέξιμο (τι καλύτερο, άλλωστε!) με τις διακοπές μου στο Λιτόχωρο. O αγώνας θα μπορούσε να λέγεται εναλλακτικά «ο αγώνας των έξι κορυφών», αφού προκειμένου να τον ολοκληρώσεις έχεις να κάνεις 6 παιχνιδιάρικα ανεβοκατεβάσματα! 

Τρομερά ενδιαφέρον τερέν, εξαιρετικοί και με απίστευτο χιούμορ οι εθελοντές, επαρκής τροφοδοσία σε όλους τους σταθμούς και γενναίες συναντήσεις με τις αγελάδες της περιοχής!

Στον τερματισμό μας περίμεναν παγωμένα ποτά για όλα τα γούστα, μουσική και όμορφα έπαθλα-μετάλλια! Ο λύκος σήμα κατατεθέν στο αναμνηστικό μπλουζάκι  του αγώνα θα με ταξιδεύει στα όμορφα μονοπάτια του θεϊκού βουνού! “