“Γεύτηκα την ομορφιά αυτών των αγώνων, όπου μακριά από συναγωνισμούς και αντιπαραθέσεις μπορείς να χαρείς, να πεις Τα κατάφερα μετά από πολύ προσπάθεια, ακόμα και αν είσαι στην τελευταία θέση!!!” Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευσή μας, θα φιλοξενούσαμε την μοναδική Ελληνίδα η οποία συμμετείχε και τερμάτισε τον Gran Trail Courmayeur 100km. με 7.900 θετική υψομετρική και δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Φεταλίδου! Η Κατερίνα, λάτρης των Ultra αποστάσεων, ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στις μεγάλες απαιτήσεις ενός Ultra Trail και μάλιστα στο Mont Blanc, τερματίζοντας υγιής και χαρούμενη, έχοντας απολαύσει το “ταξίδι”! Πολλά συγχαρητήρια Κατερίνα!

“Gran Trail Courmayeur 102 km. Ένας αγώνας στις πλαγιές των Άλπεων και ιδιαίτερα στο Mont Blanc. Ο αγώνας είχε αυξημένη δυσκολία. Εκεί που σε άφηνε να τρέξεις γρήγορα σε βατά μονοπάτια, η διαδρομή ανέβαινε και κατέβαινε για ατελείωτα χιλιόμετρα πλαγιές με μεγάλη κλίση!

Το μαγευτικό τοπίο των Άλπεων, οι εναλλαγές στο τοπίο και στον καιρό σε αποζημίωναν με το παραπάνω! Το πρωί για παράδειγμα με βρήκε ψηλά πάνω στο βουνό με βροχή, ομίχλη και τους χείμαρρους να μουγκρίζουν τριγύρω μου και το μεσημέρι απολάμβανα τον ήλιο, το βαθύ μπλε του ουρανού και τα ατελείωτα, υπέροχα λουλούδια των Άλπεων!!! Λίγο αργότερα διέσχιζα αλπικά δάση.

Γεύτηκα την ομορφιά αυτών των αγώνων όπου μακριά από συναγωνισμούς και αντιπαραθέσεις μπορείς να χαρείς, να πεις “Τα κατάφερα” μετά από πολύ προσπάθεια, ακόμα και αν είσαι στην τελευταία θέση!!! Η διοργάνωση έχει την εγγύηση και πολύχρονη πείρα του Tor des Giants και την ζεστή στήριξη δεκάδων εθελοντών!!”