Η φίλη του Trail Girl, Στέλα Τσέγκου και 1η Γενικής Γυναικών του Godzilla Xanthi Trail 7km εξομολογείται όλα όσα χάραξε στην καρδιά της ο Godzilla, στην πανέμορφη ορεινή περιοχή της Ξάνθης. Στέλα σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα, να κατακτήσεις όλες σου τις κορυφές με το πλατύ κι αληθινό χαμόγελό σου! Καλή διασκέδαση στα βουνά!

“Ένας αγώνας που για πρώτη φορά έλαβε μέρος την περασμένη χρονιά. Η πρώτη μου επαφή με το βουνό η οποία μου έμεινε αξέχαστη, χαράχτηκε στην καρδιά μου και επέστρεψα ξανά τη φετινή χρόνια να επαναλάβω αυτήν την όμορφη εμπειρία.


Η εκκίνηση 9:20 το πρωί. Αφιχθείσα  μια ώρα νωρίτερα για να δω τους δρομικούς μου φίλους, να ανταλλάξουμε εμπειρίες για την κοινή μας αγάπη με πολλά γέλια και ακόμα περισσότερα χαμόγελα.
Μια γρήγορη διαδρομή μόλις 7 χιλιομέτρων αλλά σε ένα τόσο όμορφο φυσικό περιβάλλον, με το δασωμένο μονοπατάκι, τα τρεχούμενα νερά του και τα ανοιξιάτικα χρώματα.


Ο τερματισμός δεν άργησε να έρθει και τα χειροκροτήματα των φίλων , των γνωστών και των αγνώστων ήταν εκεί να γεμίσουν την ψυχή σου με συναισθήματα αλλά και το πρόσωπο σου με ένα ζεστό χαμόγελο που θα σε ακολουθήσει μέχρι τον επόμενο αγώνα.
Στιγμές που σου υπενθυμίζουν κάθε μέρα ότι η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη απ’ όσο πιστεύεις.

Ραντεβού του χρόνου  στο ίδιο μέρος!”