Η Βαργιαμίδου Βασιλική είναι ένα Trail Girl, που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε παρά πολλούς αγώνες, από τους πιο απαιτητικούς έως και τους πιο προσιτούς, χαμηλών τόνων μεν αλλά δυναμική στα μονοπάτια και στην ψυχή! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα Βασιλική, που σε έχουμε κοντά μας και σε ευχαριστούμε! Ευχόμαστε να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με όλη σου την καρδιά!

“Την Κυριακή 28/05 συμμετείχα για πρώτη φορά στον ορεινό αγώνα Godgilla Xanthi Trail 30 km. Ένας αγώνας που σίγουρα θα ξανακάνω καθώς με άφησε εντυπωσιασμένη η ομορφιά του τοπίου.

Το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είναι μέσα σε μονοπάτια εκπληκτικού φυσικού κάλους, ενώ στα ψηλότερα σημεία η θέα εντυπωσιακή από όπου και αν κοιτάξεις.

Είδαμε γεφύρια, μια λιμνούλα, ποτάμια και χαράδρες  μέχρι που μπήκαμε και στην Ξάνθη για λίγο….ένας αγώνας που δεν σε αφήνει να βαρεθείς καθόλου! Οι εναλλαγές λοιπόν πολλές και οι δυσκολίες επίσης, αλλά τις προσπερνάς και τις ξεχνάς εύκολα καθώς παρασύρεσαι από τις εικόνες γύρω σου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοργάνωση και στους εθελοντές, που ήταν παντού χαμογελαστοί και με διάθεση να βοηθήσουν!

Είναι μια εμπειρία που θα θυμάμαι για καιρό και θέλω να την ξαναζήσω οπωσδήποτε! “