Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε στο Trail Girl, την Φωτεινή Καφετζάκη πρώην διεθνή πετοσφαιρίστρια με πολλές επιτυχίες και νυν δρομέα ορεινών αποστάσεων. Η Φωτεινή από το παρκέ του Volley, “καρφώνει” τώρα πια στα δύσβατα μονοπάτια και στοχεύει τις υπεραποστάσεις! Η Φωτεινή είναι μία φωτεινή ψυχή που το χαμόγελό της σκορπά αισιοδοξία και θετική ενέργεια γύρω της.

Φωτεινή σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να απολαμβάνεις την περιπέτεια που λέγεται ορεινό τρέξιμο και να κατακτήσεις τις πιο υψηλές κορυφές των ονείρων σου!

“Από τα εννέα μου χρόνια ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Πολλά αθλήματα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, όπως το χάντμπολ, το άλμα εις ύψος, η κωπηλασία, όμως αυτό που με κέρδισε ήταν το Volley.

Μέσα από το άθλημα αυτό έζησα μοναδικές και αξέχαστες στιγμές, καθώς διετέλεσα επαγγελματίας αθλήτρια σε διάφορες ομάδες της χώρας μας, με κορυφαία την συμμετοχή μου στην Εθνική Ομάδα Volley αλλά και σε ομάδες του εξωτερικού, όπως της Ισπανίας και Ιταλίας.

Εδώ και μερικά χρόνια το ορεινό τρέξιμο αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Παρόλο που ξεκίνησε ως ένας τρόπος εκγύμνασης, τολμώ να πω ότι για εμένα αποτελεί μία περιπέτεια. Με ενθουσιάζουν τα καινούρια μέρη που ανακαλύπτω στα πανέμορφα βουνά μας, τα οποία αγνάντευα από μακριά, νιώθοντας δέος και δεν πίστευα ότι μπορώ να τα πλησιάσω.

Η πειθαρχία και η καθημερινή προπόνηση είναι μια διαδικασία που απολαμβάνω. Είναι ένας τρόπος ζωής που έχω μάθει να ακολουθώ και με ευχαριστεί. Κάθε φορά που έχω την ευκαιρία να σταθώ στη γραμμή εκκίνησης ενός αγώνα, το εκλαμβάνω ως μία μορφή προσομοίωσης της ίδιας της ζωής, με τις ανηφόρες, τα δύσβατα μονοπάτια αλλά και τα προσιτά σημεία του με τα οποία όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι και βρίσκουμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε.

Οι φετινοί μου στόχοι είναι να τρέξω το Roc 50 miles και τη διαδρομή των 50χλμ. στο Lavaredo με την καθοδήγηση και τις πολύτιμες συμβουλές του προπονητή μου, Δημήτρη Κεχαγιόγλου.

Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας!

Εύχομαι μόνο επιτυχίες!”