“Τοπία που σου κόβουν την ανάσα, θέα επιβλητική που καθιστά σχεδόν δύσκολο να πάρεις τα μάτια σου απ’ αυτή και να συγκεντρωθείς στα πατήματά σου. ” Η Λεμονιά Παναγιώτου, η 3η αθλήτρια που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στον Faethon SkyRace 24km. μας ταξιδεύει στις κορυφογραμμές του Ολύμπου! Συγχαρητήρια Λεμονιά!

“Είναι η δεύτερη φορά που παίρνω μέρος σε αυτόν τον αγώνα και τολμώ να πω ότι είναι από τους αγαπημένους μου. Οι εθελοντές ευγενικότατοι, με χαμόγελο και πάντα έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν, οι σταθμοί άρτια επανδρωμένοι, η διοργάνωση εξαιρετική !! Για τη διαδρομή, ότι και να πω είναι λίγο, δύσκολο να την περιγράψεις με λόγια.

Τοπία που σου κόβουν την ανάσα, θέα επιβλητική που καθιστά σχεδόν δύσκολο να πάρεις τα μάτια σου απ’ αυτή και να συγκεντρωθείς στα πατήματά σου. Η ανάβαση, αν και αρκετά απαιτητική και για αρκετά χιλιόμετρα, σε αποζημιώνει όταν φτάνεις στην κορυφογραμμή.

Τη διασχίζεις απολαμβάνοντας την απίστευτη θέα γύρω σου και εκεί που πιστεύεις ότι το δύσκολο κομμάτι έχει περάσει, ακολουθεί μια αρκετά τεχνική κατηφόρα, που οδηγεί στην κεντρική πλατεία του Κοκκινοπλού και στον τερματισμό του αγώνα. Δύσκολος αγώνας με πετρώδες τερέν, θέα μαγική, νιώθεις σαν να είσαι μεταξύ ουρανού και γης, τρέχεις σε υψόμετρο >2000 μέτρα για 12χλμ. !! Μια εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να βιώσεις!!”