“Θα έχετε διαπιστώσει ότι τα έντονα και υγιή χείλη στο μακιγιάζ μπορούν να σταθούν ακόμη και μόνα τους με ένα διακριτικό μακιγιάζ σε βραδινές εξόδους, ακόμη και εορταστικές. Αν λοιπόν, δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο μακιγιάζ σας φέτος τις γιορτές, δώστε έμφαση στα χείλη σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Κάντε τους απολέπιση
Αν δεν έχετε ειδικό απολεπιστικό για τα χείλη, φτιάξτε το δικό σας με ζάχαρη, έλαιο αμυγδάλου και μέλι. Εφαρμόστε το στα χείλη σας ώστε να διώξει τα νεκρά κύτταρα και προτού κοιμηθείτε, βάλτε ένα καλής ποιότητας lip balm, προτιμήστε Lip balms με συστατικά όπως cocoa, shea butter ή coconut oil. Το επόμενο πρωί, περάστε απαλά με ένα υγρό πανί τα χείλη σας προκειμένου να φύγουν τα νεκρά κύτταρα. Μπορείτε, επίσης, να ακολουθήσετε το κόλπο της Dua Lipa, η οποία κάνει απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες.

Αξιοποιήστε τη βιταμίνη Ε
Αν έχετε κάψουλες βιταμίνης Ε, ανοίξτε μία και εφαρμόστε την απευθείας στα χείλη σας. Η βιταμίνη Ε αυξάνει την κυκλοφορία και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία νέων κυττάρων, ώστε τα χείλη σας να φαίνονται πιο μαλακά.

Ενυδατώστε με aloe vera
Μπορείτε να αγοράσετε καθαρό τζελ aloe vera ή ακόμη και να πάρετε το τζελ από ένα φυτό αλόης στο σπίτι σας και να το βάλετε στα χείλη σας. Η αλόη βέρα έχει καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες, βοηθώντας τα χείλη να φαίνονται όμορφα και υγιή.”

Πηγή : https://www.clickatlife.gr/your-life/story/196772/ta-5-bimata-gia-ta-xeili-ton-giorton