“Κάθε αγώνας είναι ένα ταξίδι. Μια μικρή προσωπική μάχη με τον εαυτό σου και μια γλυκιά νίκη την στιγμή του τερματισμού. Κάθε φορά που τερματίζω έναν αγώνα, νιώθω ευγνωμοσύνη, δύναμη και ταπεινότητα συνάμα.” Η αγαπημένη φίλη του Trail Girl και αθλήτρια της Kourkourikis Training Group, Ειρήνη Καλιαντζόγλου μοιράζεται μαζί μας όσα συναισθήματα της προσέφερε η εμπειρία του Cholomon Trail! Ειρήνη σε ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε να ζήσεις αμέτρητες, μοναδικές εμπειρίες στα ορεινά μονοπάτια!

“Κάθε αγώνας είναι ένα ταξίδι. Μια μικρή προσωπική μάχη με τον εαυτό σου και μια γλυκιά νίκη την στιγμή του τερματισμού. Κάθε φορά που τερματίζω έναν αγώνα, νιώθω ευγνωμοσύνη, δύναμη και ταπεινότητα συνάμα. Λατρεύω να τρέχω στα βουνά, γιατί με καλούν, με δέχονται και με έναν μαγικό τρόπο με “αγκαλιάζουν “. Η σύνδεση είναι μαγική. Και πάντα κάτι νέο μαθαίνω, ανακαλύπτω για τον εαυτό μου.

Ο αγώνας στον Πολύγυρο στις 11-6-23 Cholomom Trail μου έδωσε για άλλη μια φορά, την χαρά να βιώσω την πληρότητα. Ένας υπέροχος αγώνας, μια εμπειρία μοναδική. Δύσκολος και απαιτητικός, με αρκετά τεχνικά σημεία! Με απίστευτη ομορφιά του παρθένου δάσους και πολύ όμορφη θέα στα ψηλά σημεία.

Η διοργάνωση άψογη από κάθε πλευρά. Η σήμανση πολύ καλή και τα μονοπάτια σε όλα τα σημεία του αγώνα πεντακάθαρα!! Εθελοντές, σημεία τροφοδοσίας, παροχές όλα άξια συγχαρητηρίων! Ήταν ένας αγώνας που μόνο καλά έχω να θυμάμαι και να λέω.

Χάρηκα που έδωσα το παρόν μαζί με την μεγάλη ομάδα μου, Kourkourikis Training Group και με τον μοναδικό προπονητή μου κύριο Γιάννη Κουρκουρίκη. Και του χρόνου με υγεία όλοι εκεί!!

Με εκτίμηση Ειρήνη Καλιαντζόγλου”

❤️