“Χειμωνιάτικος Ενιπέας, το νέο ραντεβού του χειμώνα! Αγώνας που δεν πρέπει να λείπει από το καλεντάρι ενός δρομέα!” Η αθλήτρια Λεμονιά Παναγιώτου συμμετείχε για πρώτη φορά στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα μήκους 25χλμ. και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται! Συγχαρητήρια Λεμονιά!

“Έχοντας ακούσει τα καλύτερα, αποφάσισα και εγώ φέτος πρώτη φορά να τρέξω το Χειμωνιάτικο Ενιπέα. Θα τολμήσω να πω ότι είναι ο πιο όμορφος χειμερινός αγώνας βουνού που έχω τρέξει!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνα με αρκετά υψομετρικά μεν, αλλά με όχι και τόσο τεχνικό τερέν δε, που σου επέτρεπε να απολαύσεις τον αγώνα στα μέγιστα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι όλα τα μεγάλα ονόματα του ορεινού τρεξίματος ήταν εκεί. Το πρώτο μισό του αγώνα σαφώς πιο εύκολο από το υπόλοιπο, κάτι που σήμαινε πως έπρεπε να κρατήσεις δυνάμεις για το δεύτερο επίπονο ανηφορικό κομμάτι από το 12ο μέχρι το 20ο περίπου χιλιόμετρο.

Το τοπίο καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό ήταν μαγικό, με τα φύλλα πεσμένα στο έδαφος, νιώθοντας σαν να τρέχεις πάνω σε χαλί. 

Ο καιρός την μέρα του αγώνα ήταν ιδανικός.

Η διοργάνωση εξαιρετική, διατηρώντας καθαρά τα μονοπάτια και με δυο άρτια επανδρωμένους σταθμούς στα κομβικά σημεία του αγώνα.

Χειμωνιάτικος Ενιπέας, το νέο ραντεβού του χειμώνα! Αγώνας που δεν πρέπει να λείπει από το καλεντάρι ενός δρομέα!”