Αναλαμβάνουμε δράση γιατί το μέλλον είναι ευθύνη όλων μας!

Από το 1990 είμαστε από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων. 

Στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. 

Ενεργούμε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον, λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησής μας και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Δρούμε υπεύθυνα και με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, μέσω της προσαρμογής της επιχείρησής μας στις απαιτήσεις και τις ευκαιρίες μιας οικονομίας με μειωμένο όγκο σκουπιδιών, σπατάλης τροφίμων και εκπομπή ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Ανακάλυψε τις Βιολογικές Μπάρες Πρωτεΐνης Bombus και απόλαυσε αυτή που σου ταιριάζει όπου κι αν είσαι!

Οι βιολογικές μπάρες Bombus PROTEIN 30% χαρακτηρίζονται από υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη γάλακτος (περιέχουν 30% πρωτεΐνη ανά 100g), έχουν επικάλυψη από πλούσιας σοκολάτας και είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη. Αποτελούν ιδανικό σνακ για όποιον θέλει να εφοδιάσει τον οργανισμό με ενέργεια και πρωτεΐνη μέσα από μία νόστιμη και υγιεινή επιλογή.

Απαραίτητο συστατικό κάθε πετυχημένης υπαίθριας απόδρασης!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα να ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

Μεγαλώσαμε μαζί! Μεγαλώσαμε μια ολόκληρη γενιά!

Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον έχοντας βασικό μας στόχο να προσφέρουμε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, γιατί το σήμα ΒιοΑγρός αποτελεί εγγύηση ότι «ξέρεις τι τρως!».