Αναλαμβάνουμε δράση γιατί το μέλλον είναι ευθύνη όλων μας!

Από το 1990 είμαστε από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων. 

Στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. 

Ενεργούμε καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον, λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησής μας και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Δρούμε υπεύθυνα και με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, μέσω της προσαρμογής της επιχείρησής μας στις απαιτήσεις και τις ευκαιρίες μιας οικονομίας με μειωμένο όγκο σκουπιδιών, σπατάλης τροφίμων και εκπομπή ρύπων και διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Minimal Ingredients… Maximum Taste με τα βιολογικά επαλείμματα ξηρών καρπών ΒιοΑγρός!

Tα βιολογικά επαλείμματα ξηρών καρπών ΒιοΑγρός συνδυάζουν την αγάπη μας για προϊόντα με απλά, βιολογικά και φυσικά συστατικά, με την αγάπη μας για άσκηση. Έτσι φτιάχνουμε προϊόντα «καύσιμα» για δραστήριους ανθρώπους. Τα βιολογικά επαλείμματα ξηρών καρπών ΒιοΑγρός παράγονται από 100% ξηρούς καρπούς, είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς φοινικέλαιο!

Απαραίτητο συστατικό κάθε πετυχημένης υπαίθριας απόδρασης!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα να ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξία!

Μεγαλώσαμε μαζί! Μεγαλώσαμε μια ολόκληρη γενιά!

Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον έχοντας βασικό μας στόχο να προσφέρουμε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, γιατί το σήμα ΒιοΑγρός αποτελεί εγγύηση ότι «ξέρεις τι τρως!».