Η Παναγιώτα Δημακάκου των Mad Goats πήρε τα βουνά της Αργιθέας μέχρι την κορυφή Τσμι, στέλνοντας το δικό της μήνυμα “Οφείλουμε να παλεύουμε για τα βουνά μας, για να παραμείνουν ελεύθερα για αυτούς που πραγματικά τα σέβονται και τα αγαπάνε! ” κατακτώντας ταυτόχρονα την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών!

“Ένας αγώνας σε ένα πανέμορφο μέρος, το Πέτριλο Αργιθέας, στο οποίο βρέθηκα για πρώτη φορά. Οι εντυπώσεις μου τόσο απ’ τον αγώνα των 21χλμ, όσο και από την διοργάνωση οι καλύτερες. Το βουνό και η θέα, σου έκοβαν την ανάσα, η διαδρομή μαγική, κυρίως όταν έφτανες στην κορυφή Τσμι, το τερέν για όλα τα γούστα, εθελοντές πρόσχαροι, ο καιρός ιδανικός και η σήμανση υποδειγματική.

Χαίρομαι που στο εγχείρημα και στην υλοποίηση αυτού του αγώνα συμμετείχε ο φίλος μου Σωτήρης Φιλίππου, ο οποίος μετέδωσε σε όλους μας την αγάπη του για τα βουνά και τον τόπο αυτόν. Θεωρώ ότι πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις και να αναδεικνύονται αυτά τα άγνωστα σε πολλούς μέρη. Τέλος οφείλουμε να παλεύουμε για τα βουνά μας, για να παραμείνουν ελεύθερα για αυτούς που πραγματικά τα σέβονται και τα αγαπάνε!