“Δεν έχω πρότυπα, δεν αγχώνομαι, τρέχω για να γεμίσω με όσες πιο όμορφες εικόνες μας δίνει απλόχερα ένας αγώνας σε βουνό. ” Με πολύ μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε την αγαπημένη φίλη του Trail Girl, η οποία εκπέμπει θετική ενέργεια από χιλιόμετρα μακριά, με το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό της, την Μαρία Συκομάνη Καρτσιούκα! Μαρία σε ευχαριστούμε!

“Αυτήν την Κυριακή έτρεξα στον αγώνα Argithea Mountain Race, είχα καλή παρέα και λέω ΠΑΜΕ! Με μηδενικές προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Δεν έχω πρότυπα, δεν αγχώνομαι, τρέχω για να γεμίσω με όσες πιο όμορφες εικόνες μας δίνει απλόχερα ένας αγώνας σε βουνό.

Λίγο δύσκολος αγώνας, όμως οι δυσκολίες δοκιμάζουν την αντοχή σου και σε βάζουν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Πιστεύω ότι δεν έχω ζήσει αρκετές εμπειρίες έως τώρα στους αγώνες βουνού, όμως κάθε αγώνας είναι μια εμπειρία και έτσι συνεχίζω…

Σε αυτόν τον αγώνα, η συνεχής βροχή στα τελευταία 6χλμ. με δυσκόλεψε αρκετά, έτρεξα με αγάπη γι’ αυτό που κάνω και χαρούμενη που τερμάτισα. Η κάμερα του κινητού μου αποθανάτισε φοβερά τοπία και η θέα μας αποζημίωσε και ηρέμησε το σώμα! Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!Ευχαριστώ πολύ την παρέα μου, που έδειξε κατανόηση και υπομονή χαχαχα…

Μαγευτικό μέρος η Αργιθέα, υπέροχος και άψογος αγώνας, με μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους,  εθελοντές, διοργάνωση και όλοι όσοι συνέβαλαν για να βγει όλο αυτό με επιτυχία όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων!!!Με φίλους αγαπημένους και συναθλητές περάσαμε μια υπέροχη Κυριακή!”