Η Βικτώρια Γεωργοπούλου στο Trail Girl! Η Βικτώρια βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για τον Tor De Geants 340χλμ. Aισιόδοξη και χαρούμενη από τη φύση της, θα τολμήσει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους γίγαντες αλλά χωρίς, όπως αναφέρει η ίδια, να χάσει το νόημα που της προσφέρει η ενασχόληση με το ορεινό τρέξιμο, την απόλαυση του ταξιδιού! Βικτώρια σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

“Πριν κάποιους μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2022, είχα την χαρά να συμμετέχω στην διοργάνωση του Tor de Geants! Και συγκεκριμένα στα 140χλμ. με κοντά στα 12.000 υψομετρικά ! Μάλλον δεν μου έφτασαν τα χιλιόμετρα καθώς και η δυσκολία του αγώνα και θέλησα τον Σεπτέμβρη του 2023 να συμμετέχω, αυτή την φορά στα 340χλμ με 24.000 υψομετρικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα στα κοντινά μου σχέδια, αλλά με την παρότρυνση κάποιων φίλων μου, πήρα την απόφαση να μπω στην κλήρωση του αγώνα.

.. ε και κληρώθηκα.. ε και καλά να πάθω🤣🤣

Αφού έβαλα σε μια τάξη το οικονομικό κομμάτι, που ήταν από τους πιο βασικούς μου προβληματισμούς, πράγμα που θα μιλήσω σε δεύτερο χρόνο, γιατί ναι μεν εγώ βάζω σώμα καρδιά και μυαλό αλλά άτομα που με αγαπούν και με πιστεύουν, βάζουν όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ! Οπότε αυτή την στιγμή θα πω μόνο, ότι  απολαμβάνω, την σχεδόν, καθημερινή μου προπόνηση, καθώς τρέχω για να νιώθω  ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία, χαρά και ευεξία!

Τρέχω, γιατί τρέχω με φίλους!

 Τρέχω γιατί αδειάζω από τα προβλήματα της καθημερινότητας, που δεν έχω αλλά λέμε τώρα.. χαχαχαα.. 

Τρέχω λοιπόν, γιατί το τρέξιμο μου προσφέρει όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει ένα χάπι .. 

Σκοπός μου λοιπόν είναι να μην χάσω το νόημα, που μου προσφέρει αυτό το χόμπι, γι’ αυτό και επιδιώκω να απολαύσω αυτό  το ταξίδι, όπως μόνο εγώ γνωρίζω 😉

Next three stop

 Pourlia trail 25km.

Evrytania trail 60km.

Trail 100 Andorra by UTMB