“Μια ημέρα  που τα είχε όλα, τρέξιμο στα μονοπάτια του Λυκαβηττού – που μοιάζουν με όαση μέσα στο χάος και στη βαβούρα της πόλης – συνάντηση με φίλους και μια καλή επίδοση, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Και του χρόνου πάλι εκεί λοιπόν!” Το 9ο Lycabettus Run πέρασε στην ιστορία αφήνοντας πίσω του όμορφες αναμνήσεις & δυνατές εμπειρίες σε όλους τους συμμετέχοντες. Την εμπειρία της δυναμικής αθλήτριας Λεμονιάς Παναγιώτου θα διαβάσουμε παρακάτω, μιας αθλήτριας που όπως φαίνεται το βάθρο την αγαπάει ιδιαίτερα και της ταιριάζει! Συγχαρητήρια Λεμονιά μας! Συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα του Lycabettus Run για μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση!

“Την Κυριακή 25/02 συμμετείχα για πρώτη φορά στο Lycabettus run και συγκεκριμένα στη διαδρομή των 9χλμ, η οποία περιελάμβανε δυο στροφές των 4,5χλμ.

Μια διαδρομή αρκετά “ζόρικη” για τα χιλιόμετρά της, καθότι έπρεπε να ανέβεις μέχρι την κορυφή, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, δυο φορές.

Εκεί, βρισκόταν πλήθος κόσμου για να μας χειροκροτήσουν και να μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε. Η θέα απ’ το πιο ψηλό σημείο της διαδρομής σε αποζημίωνε και με το παραπάνω!! 

Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, με σταθμούς πλήρως επανδρωμένους σε κομβικά σημεία της διαδρομής και αρκετούς εθελοντές πρόθυμους να εξυπηρετήσουν.

Η ημέρα περιελάμβανε αρκετούς αγώνες, τόσο δρόμου, όσο και trail, με αποτέλεσμα ο αριθμός των συμμετεχόντων να είναι αρκετά μεγάλος και να έχουν κατακλύσει το κέντρο της πόλης. 

Μια ημέρα  που τα είχε όλα, τρέξιμο στα μονοπάτια του Λυκαβηττού – που μοιάζουν με όαση μέσα στο χάος και στη βαβούρα της πόλης – συνάντηση με φίλους και μια καλή επίδοση, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Και του χρόνου πάλι εκεί λοιπόν!”