“Μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες στην πόλη του Βόλου και του Πηλίου μας, μια δύσκολη περίοδο για όλους μας που μας ταλαιπώρησε ψυχικά και σωματικά, βρήκαμε το κουράγιο και την δύναμη όλοι μας να συμμετέχουμε στον αγώνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στην Γορίτσα..” Η φίλη Κλαίρη Βασιλείου η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στην ηλικιακή κατάταξη, μας περιγράφει την εμπειρία της από τον 4ο Ηρακλή Γορίτσα Trail! Ευχαριστούμε Κλαίρη!

“Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου είχα την χαρά να σταθώ για δεύτερη χρονιά στην εκκίνηση του αγώνα Γορίτσα  trail run! Μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες στην πόλη του Βόλου και του Πηλίου μας, μια  δύσκολη περίοδο για όλους μας που μας ταλαιπώρησε ψυχικά και σωματικά, βρήκαμε το κουράγιο και την δύναμη όλοι μας να συμμετέχουμε στον αγώνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στην Γορίτσα, στον λόφο σήμα κατατεθέν του Βόλου με μεγάλη επιτυχία.

Ένα δύσκολο 18άρι με 750 μέτρα υψομετρική, μια απαιτητική διαδρομή, σε κάποια σημεία κατάφερα να τερματίσω με χαμόγελο, έχοντας κερδίσει την 2η θέση ηλικιακής κατηγορίας σε 3 ώρες και 20 λεπτά μετά από μια περίοδο αποχής προπονήσεων 2 μηνών!

Ας είναι αυτός ο αγώνας η αφετηρία για την ομάδα μας Kontogiannis Running Team μια χρονιά γεμάτη από δυνατές εμπειρίες, πάμε δυνατά για τα επόμενα!”