Η αθλήτρια της Mountain Training Solutions και μέλος του Συλλόγου Δρομέων Φαλάνης, Αναστασία Χατζή, μοιράζεται μαζί μας κάποιες στιγμές από τον 4ο Ηρακλή Γορίτσα Trail ο οποίος διεξήχθη σε μία από τις περιοχές που δοκιμάστηκαν φέτος από τις καταστροφές. Πολλά συγχαρητήρια Αναστασία για την συμμετοχή αλλά και την κατάκτηση της 2ης θέσης του βάθρου στην κατηγορία των γυναικών!

“Την Κυριακή 15/10 βρέθηκα μετά από τρία χρόνια ξανά στο λόφο Γορίτσα στο Βόλο για το 4ο Goritsa trail και συγκεκριμένα στη διαδρομή των 18 χλμ. Αυτή τη φορά η διαδρομή ήταν διαφορετική καθώς μετά τις πλημμύρες και τις καταστροφές που προκλήθηκαν, δεν γινόταν να ακολουθήσουμε την αρχική διαδρομή των 16,5χλμ, οπότε σωστά η διοργάνωση (ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ) πήρε την απόφαση να την αλλάξει και έτσι κάναμε δυο φορές μια διαδρομή περίπου 9 χλμ.

Η διαδρομή ήταν εξίσου όμορφη, με πολλές εναλλαγές κλίσεων και μια υπέροχη θέα από ψηλά, φτάνοντας στον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Οι κάτοικοι του Βόλου είναι πολύ τυχεροί που έχουν τόσο κοντά αυτόν τον μικρό παράδεισο.

Συγχαρητήρια στη διοργάνωση και στους εθελοντές για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα! Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο (Mountain Training Solutions) για όλα όσα καταφέρνουμε μαζί και το παρεάκι από τον Σύλλογο Δρομέων Φαλάνης που είναι δίπλα μου και με στηρίζει!”