Για όσες αγαπούν την ταχύτητα κι επιθυμούν να ανεβάσουν τους παλμούς στα ύψη και όχι τα υψομετρικά, τρέχοντας σε μονοπάτια, τότε το Speedway Ultra είναι ιδανική επιλογή. Με εκκίνηση και τερματισμό στην πίστα καρτ στην Καλλίφυτο Δράμας στις 01 & 02 Απριλίου 2023, η διαδρομή στα μονοπάτια της περιοχής υπόσχεται να εκπληρώσει κάθε προσδοκία συνδυασμού ταχύτητας και αγώνα trail!

4 δωρεάν συμμετοχές στον αγώνα Speedway Ultra στις 01 & 02 Απριλίου 2023 θα διατεθούν στα Trail Girls! 3 δωρεάν συμμετοχές στο SWUT 10km. & 1 στο SWUT 46km με BIB Numbers ειδικά φτιαγμένα για Trail Girls μόνο!

Mία σύντομη περιγραφή των αγώνων 10 & 46χλμ από την διοργάνωση:

Ο μαραθώνιος SWUT είναι μια μοναδική εμπειρία, ξεχωριστή, για όσους τον τερματίζουν! Αν συνδυαστεί και με υπέροχες εικόνες που χαρίζει η περιοχή της Καλλιφύτου και την μαγεία που προσφέρει η φύση… τότε ξεχνάς τον πόνο και την κούραση και σου μένει μόνο το χαμόγελο του τερματισμού! Απολαύστε την φύση στα καλύτερα της στον αγώνα #SW46 και τρέξτε έναν γρήγορο μαραθώνιο βουνού με όλη σας την δύναμη! Όρια ταχύτητας δεν υπάρχουν, γκάζια στο τέρμα!
Με απόσταση 10χλμ και 100+ θετική υψομετρική, μόνο δύσκολο δεν χαρακτηρίζεις τον αγώνα #SW10! Eκτός από την ομορφιά της διαδρομής και το άγριο τοπίο του ρέματος Καλλιφύτου, η έκπληξη βρίσκεται στην ταχύτητα και στους παλμούς που θα εκτοξευτούν! Οι συμμετέχουσες θα πάρουν μια μικρή γεύση του τι έζησαν οι δρομείς των 100χλμ και 46χλμ μια ημέρα πριν – Απολαύστε χωρίς όριο ταχύτητας!

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό:

  • Follow Trail Girl
  • Comment στο post του διαγωνισμού
  • Αν κάνετε tag κι άλλαTrail Girls θα πρέπει να κάνουν επίσης Follow & Comment για να συμμετέχουν στο διαγωνισμό
  • Έναρξη διαγωνισμού Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και λήξη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022
  • Τα 4 τυχερά Trail Girls που θα κληρωθούν, θα πρε΄πει να κάνουν εγγραφή μέσα από την σελίδα της διοργάνωσης www.speedwayultra.com και στο πεδίο ΟΜΑΔΑ να γράψουν TRAILGIRL #τον αριθμό που κέρδισαν π.χ. TrailGirl 35 και αμέσως η εγγραφή τους θα οριστικοποιηθεί χωρίς πληρωμή.

Ευχαριστούμε θερμά την διοργάνωση για την χορήγηση των δωρεάν συμμετοχών στα Trail Girls και ευχόμαστε να ανέβουν οι παλμοί στα ύψη στα πανέμορφα μονοπάτια της Καλλιφύτου Δράμας!